Jessica Lagergrens

Julkonsert som verkligen satte stämningen

Igår var jag och Angelica på Hillsongs julkonsert ”This is Christmas” på Hovet. Det var en magisk föreställning där bland andra Carola uppträdde. Ikväll är det dags för nästa julkonsert med Erik Linder. Nu har iallafall jag fått en riktig julkänsla och kan gå in i julhelgen till 100%. Jag känner mig pepp på lite sammanhängande ledighet och många långa promenader står på schemat.

Imorgon ska vi spela in en extra avsnitt av Tvillingpodden. Vi har bjudit en en gäst, Niclas Lij från Bachelor med anledning av finalen av programmet. Har du någon fråga som du vill ställa till Bachelor-Niclas? Kommentera nedan eller maila mig på [email protected].
carolaVi avslutade kvällen igår på Surfers där vi åt en helt fantastisk middag. Tips om ni befinner er i Stockholm!
surfersIdag hittar ni ett helt nytt avsnitt av Tvillingpodden där vi bland annat pratar om julen. Hur var det när vi var små? Hur delade mamma och pappa upp oss på julen och hur var det att växa upp som skilsmässobarn? Det och mycket mer i avsnitt 158 av Tvillingpodden. Du hittar det avsnittet och alla andra avsnitt på tvillingpodden.se och i din podcasterapp.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Åh va kul det blir att lyssna på podden! Har följt bachelor slaviskt. Var på vippen att anmäla en av mina bästa vänner till programmet som hade passat bra, värsta drömtjejen. Meeen så blev det inte.
    Men antar att finalavsnittet redan visats då podden sänds och vi vet vilken tjej det blev ?. Då är vi ju så spända på att höra – vad hände sen??? Är de ihop idag? Hur blev det då de kom hem från resan?

    Hur gick hans tankar under resan? Hade han ”bestämt sig” redan långt tidigare?

    Om han inte är tillsammans med den ”vinnande” tjejen, eller någon annan tjej…. såå kanske han kunde dejta Angelica? Liksom… hur bra?! ?