Jessica Lagergrens

Patrik Isaksson är gäst i Tvillingpodden!

Idag har varit en helt fantastisk dag på så många sätt. Den började med förhandsvisningen av Ensam mamma söker som jag skrev om imorse. Sen åkte vi direkt vidare hem till Patrik Isaksson som har gästat Tvillingpodden. Jag och Angelica träffade honom i somras när han var hemlig gästartist på allsången i Waxholm.

Vi pratade med honom efter spelningen och frågade om han inte skulle vilja gästa vår podd. Det ville han! Vi pratar bland annat om relationer, skilsmässa, att ha barn halva tiden. Det är ett avsnitt ni absolut inte vill missa! Det kommer att släppas den 23/10 och är avsnitt 150 av Tvillingpodden.
patrik_isaksson_tvillingpoddenEfter inspelningen hoppade jag och Angelica in i bilen och hämtade alla barnen på förskolan. Vi gick hem till mig där det idag är helt nystädat. Vi har skaffat städhjälp och det är nog på riktigt det bästa som har hänt min och Ibbes relation. Nu drog han det tyngsta lasset när det kommer till städ här hemma innan, så han är nog gladast över städhjälpen. Vår städerska är helt magisk! Vi har valt att lägga till lite tid så att hon hinner med det lilla extra. Som att plocka ur diskmaskinen och bädda rent i sängarna. MAGISKT!
elsa Efter hämtning blev det Pingu.kidsen_1Och massor av vattenmelon. kidsen_3Det uppskattades av alla tre små gulliga ungar.kidsenJag älskar när Angelica har barnen!

För den uppmärksamma så ser du att det inte har kommit någon veckans invägning idag. Det beror på att jag har bytt vägningsdag till tisdagar. Jag fick tips om det av en läsare och det känns faktiskt väldigt bra att ha bytt dag. Om man har haft en helg med en del onyttig mat så är det härligt att starta veckan på bästa sätt på måndagen och sedan väga sig på tisdagen. Så veckans ivägning kommer alltså upp imorgon!
jess
Jag har gjort en förändring i kosten från förra veckan så det ska bli spännande och se resultatet. Jag berättar mer om det imorgon.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    Det var nog mitt tips 🙂 Bästa för min pepp och självförtroende. Denna veckan sa vågen minus 0,7 kg och jag är så nöjd med det! Heja oss!

  2. Sofia

    Jag brukar köra invägning på lördagmorgon för då kan jag unna mig på helgen och sen ändå hinna ”räta upp” det till veckan efter 🙂