Jessica Lagergrens

Nu kickstartar jag den här hösten

Det känns som att det verkligen blev höst på riktigt idag. Det kan ju också ha att göra med att jag har haft en extremt lång sommar med en sista härlig semestervecka i Grekland också. Idag kände jag att det var dags att komma tillbaka i gamla rutiner igen och det innebär bland annat att jag hoppar på min viktminskning igen.

Jag har fått höra att jag borde sköta min viktminskning vid sidan av bloggen för att inte hetsa andra till att gå ner i vikt. Min avsikt har aldrig varit och kommer aldrig att vara att försöka få andra att tappa kilon. Jag går ner i vikt för min egen skull, för min hälsa och för mitt välmående.

När jag delar med mig av min resa här hoppas jag bara kunna inspirera andra till hälsosamma val och en sund livsstil. Jag vill mitt eget bästa och jag vill min kropp väl och därför vill jag gå ner i vikt. Egentligen tycker jag inte att jag ska behöva försvara det, men jag känner ändå att det känns viktigt för mig att berätta varför jag vill gå ner i vikt.
IMG_5066Från och med nu återkommer mina invägningar varje måndag och jag är så jäkla pepp. Jag har lyckats gå ner över 20 kilo och jag ändrat min livsstil under den här långa perioden som jag ändå har hållit på.

Nu vill jag gå ner resten av övervikten och sedan blir utmaningen att hålla den nya vikten. Men iom att jag lyckats ligga på en relativt stabil nivå under en längre tid så känner jag att jag har lyckats vända min livsstil på ett hållbart och långsiktigt sätt vilket ju var målet från första början. Att gå ner i vikt är inte det svåra, det svåra har varit att tänka nytt och välja annorlunda.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Hej fina du, och tack för en superbra blogg? Men alltså…detta med att du borde hålla viktminskningen utanför bloggen? Vilket skämt!! Det är såååå mycket bättre att skriva om det offentligt, tror inte jag är helt ute & cyklar när jag säger att du inspirerar fler än du irriterar. Jag behöver iallafall få all inspiration och motivation som jag kan för att lyckas gå ner mina överflödiga mamma kilon. Så…snälla, fortsätt hålla oss uppdaterad, du gör skillnad? Kram

  2. Karin

    Dina viktuppdateringar är de enda i bloggvärlden som inspirerar mig! Det är ofta antingen jojobantning eller en person som redan är supersmal som predikar om hur härligt det är att leva nyttigt och där kan jag inte riktigt relatera. Älskar att du gör det långsamt och grundligt utan att tipsa om världelösa dieter osv! Ditt tänk känns sunt och absolut inte hetsigt. Så bra grej att fortsätta tycker jag! 🙂

  3. m

    Du är fin! 🙂 roligt att få följa med igen på din resa mot det sunda livet. Jag har också nyligen börjat leva hälsosammare och börjat träna, äta mer grönsaker och inte ätit godis men sockerråtta som jag är så har nog kakor slunkit ner, men men babysteps. Efter två graviditeter finns en del vikt kvar att få bort innan jag känner mej bekväm med min kropp igen, både med och utan kläder på. Nu kämpar vi vidare! 🙂

  4. malin

    Hej!

    Berätta gärna om annat kring viktmisnkningen så blir det mer inspirerande. Ex, måltider, motgångar, vad du gör när du är RIKTIGT sugen på godia men ändå lyckas motstå osv. Då blir det inte bara siffror varje måndag utan mer ett helhetspepp:)

  5. Tessan

    Heja dig! Jag har ätstörningar i bagaget & triggas lätt när jag läser i sociala medier när det rör sig om viktnedgång & vad folk äter eller inte äter. MEN! Du sköter dokumentationen av din viktnedgång på ett himla bra sätt tycker jag, jag mår aldrig dåligt eller börjar tänka dumma tankar när jag läser om hur du gör, vilket är så himla skönt! Tack för det ❤️

    1. ira

      Dah, det var ju här mitt håller med ska stå… Du har liksom ett sånt sunt tänk kring viktnedgång som smittar av sig på ett positivt sätt!

  6. Jessica

    Ska du fortsätta med VV? Jag har tänkt att bli medlem nu & känner att jag verkligen behöver pepp från alla håll!! Tips på frukost, lunch & middag från ett VV perspektiv osv. Dela mer än gärna med dig, du är en inspiration!

  7. Anna

    Toppen att du kör igen ! Lycka till ! Men varför står du så konstigt alltid med ena benet? Tror dina lår ser finare ut ihop ?

  8. Johanna

    Åååå vad roligt att du kör igång igen. Jag tänkte faktiskt på det i förmiddags att jag saknade dina veckouppdateringar om vikten. Starkt att ha hållt vikten rätt länge nu. Heja dig!