Sandra Jerndahl

Halloj!! Vi är tillbaka! :)

Hej min finisar! Vad jag har saknat att vara här inne!
Jag vet inte vart jag ska börja eller vad jag ska dela med mig av i det här inlägget mer än att säga Hej och att vi är tillbaka. Jag vill ha en plats att kunna skriva av mig på, dela mer bilder ur vår vardag än vad jag gör på Instagram. Hur ofta det kommer bli vet jag inte men jag ska göra ett nytt försök att få ihop familjeliv med småbarn, heltidsjobb och blogg.

Idag har jag varit hemma med Charlie som har fått SVINKOPPOR!!! Vi har redan hunnit med två sjukdomar efter semestern, Ludwig feber och nu Charlie med svinkoppor. Men jag klagar faktiskt inte, det är mysigt att få lite extra tid att bara mysa på. Men jag har svårt att inte få skuldkänslor för att jag är borta från jobbet, Men det är jag säkert inte ensam om, hoppas jag!!

Charlie och jag har hängt i hennes ”nya” rum typ hela dagen. Vi har gjort om en del och det har blivit så mysigt! Jag ska visa er i ett annat inlägg, har gjort en del DIY där inne och hon har fått en magisk väggfärg. 🙂

Det är svårt det här med första inlägget efter ett långt uppehåll, men jag hoppas att det här blev helt okej iallafall. vi hörs i snart igen, nu är det middagsdags och sedan en kvällspromenad 🙂 PUSS & KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.