Sandra Jerndahl

Östhammar

Östhammar

Halloj! Sitter just nu i bilen påväg upp till Östhammar där mina föräldrar bor, vi ska på vårt andra julfirande för i år, även min syster och hennes familj är där och vår farmor. Ska bli ett mysigt dygn ?

Så otroligt glad över att få ha denna familj i mitt liv då det från en början inte var en självklarhet. Socialen hittade en ettårig liten mig i en hiss på T-centralen tillsammans med mina biologiska föräldrar som då inte var i sina bästa dar. Den dagen hamnade jag hos en fantastisk familj som idag är dom jag kallar mamma & pappa, även mormor & morfar till mina barn. Dom är min trygghet och personerna jag vänder mig till när något känns fel eller när jag behöver någon att prata med. Allt har en mening och jag kan inte vara mer tacksam över vart livet tagit mig.

Ta vara på varandra, lev i nuet och va tacksam för det du har. Kram från oss!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.