Sandra Jerndahl

Dagen efter

God jul och God fortsättning !

Hej från allt julfirande, Vi har dagen till ära bara haft en riktigt mys dag, Ludwig har lekt med sina nya klappar, Jag och C har hunnit rensa både skafferiet, barnens kläder och hunnit städa både över & neder våningen, Nu sover äntligen båda barnen, Ludwig hade otroligt svårt att somna och har sprungit som en jojo mellan oss och sängen.

Jag har precis myst ner mig i sängen, ska kolla på någon film på datorn och förhoppningsvis somnar jag några minuter in i filmen. Imorgon åker vi upp till min pappa för vårt andra julfirande med min familj. Ska bli otroligt mysigt och jag älskar verkligen att se hur fram för allt Ludwig njuter av att få vara omringad av nära och kära,

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.