Sandra Jerndahl

Godmorgon

Godmorgon finisar!

Hoppas ni har sovit gott, jag är inne i en period just nu med mycket oro och trötthet. Jag skulle behöva sova ett helt dygn och inte ha några måsten alls. Så jag hoppas på en lugn och kärleksfull jul, för det vill jag ge mina barn. Jag hade inte alltid dom förutsättningarna så det blir extra viktigt för mig. Som tur är vet jag att den här perioden vänder så jag försöker fokusera på de bra stunderna istället.

Nu ska jag göra iordning mig och barnen för att åka och handla dom sista julklapparna.

Juste igår hämtade jag ut mitt körkort! Det blev ännu verkligare och det underlättar verkligen våran vardag. Så himla stolt att jag klarade av mitt mål att ta körkort innan detta året va slut! ?

Hörs lite senare, kramis

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.