Sandra Jerndahl

Magisk dag

Hej finisar, vilken magiskt vacker dag vi har haft idag, men riktigt kyligt. Brr jag var inte riktigt redo för det här känner jag. Dock så är det väldigt mysigt så länge man håller sig inomhus haha.

Lite bilder från vår morgon promenad påväg till föris, det är något speciellt med våra mornar tillsammans. Vi har egentligen inte bråttom till något förutom att förskolans verksamhet börjar klockan 9 och då måste Ludwig vara där. Men annars har jag inget jobb jag måstes skynda mig till och det är sådan lyx. Jag njuter lite extra nu när det inte är så lång tid kvar eftersom snart tar C över och är hemma med Charlie sista månaderna innan även hon börjar på förskolan.

Vet egentligen inte vad jag vill ha skrivet med det här inlägget mer än att jag ville säga hej! 😀

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.