Sandra Jerndahl

Körkortet

Hej fina fina du!

Jag vet jag är kass på det här med uppdatering, men jag har inte riktigt hittat tiden för bloggen tyvärr. Men jag har saknat att vara här inne och fram för allt få skriva av mig. Jag har många tankar, känslor och idéer som jag gärna vill dela med er.

Just nu är allt mitt fokus på körkortet, jag har sedan vi kom hem från våran resa kört 4 lektioner i veckan. Varje kväll ägnar jag åt att plugga teori. Jag är så otroligt nervös inför teori provet, jag hoppas verkligen att jag hinner lära mig allt för nu börjar det dra ihop sig med tiden och jag har en del kvar att lära. Men jag lär mig otroligt mycket vid varje körlektion och jag har en grym ledare som det är så skönt att köra med. Jag kommer nog till och med sakna våra körlektioner ihop.

julpyntet har börjat komma upp och igår kväll pysslade jag ihop en egen krans till ytterdörren och jag är så jäkla stolt! Den blev så fin men mer om den i ett kommande inlägg. I helgen åker alla julstjärnor och tomtar upp. Granen får vänta till lucia, Vi kör nog på en kungsgran det här året igen och kommer nog pynta den i färgerna Vit, Silver och glittrigt. Vi ska även i veckan fixa barnens Nissedörr, jag vet vi är ute i sista sekunden och har precis beställt den!! Frågan nu är om den hinner komma i tid, HOPPAS! Jag gillar verkligen konceptet med Nissedörren, ni med barn hur gör ni med julkalendrar etc? 

Kramis

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.