Sandra Jerndahl

Ludwigs talsvårigheter

talsvårigheter

Nu var det ett tag sen jag skrev ut om våran oro över Ludwigs talsvårigheter och vi känner fortfarande att vi är i behov av hjälp eftersom vi upplever att han har svårt att artikulera. Vi märker också en stor förbättring och han försöker verkligen att ljuda och förklara när man inte förstår.. Men jag får otroligt mycket skuldkänslor när jag inte kan förstå honom, jag vill inte tysta ner honom för han är så framåt och vill verkligen prata med alla. Han berättar gärna om alla hans livserfarenheter.

Som vi skrev tidigare har vi fått en remiss till en logoped och nu är även vårt första möte bokat i slutet av november. Jag hoppas att vi ska få bra material och vägledning hur vi ska göra. Jag ser så framemot att få hjälp och få börja tyda ljud och ord med Ludwig för jag är övertygad om att det snabbt kommer släppa för honom.

Jag vill också tacka er som delade med er av era erfarenheter, skönt att få höra någon annans historia. Ni är bäst! Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.