Sandra Jerndahl

Middag och firande med presenter

Jag hade en super mysig dag igår med barnen, vi städade och lagade mat tillsammans. Jag försöker fånga Ludwigs intresse och låta honom vara med och hjälpa till vid matlagning och dukning. Igår lagade vi purjolökssoppa och pannkakor,han ville såklart vara med och steka pannkakor och när det var sista skvätten smet kvar fick han hälla helt själv. Det slutar med att bunken ligger upp och ner i stekpannan haha, Jag fick det på film på min instastory, så kul!

Vi hade inte bara en underbara dag utan det var också Ludwigs namnsdag, vi brukar inte fira namnsdagar men igår fick han faktiskt en liten present och ett Kinderägg 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.