Sandra Jerndahl

händelserik dag

godmorgon

Redan kvart i 7 kom vår fyrbenta kompis som spenderat hela dagen med oss. Det har varit minst sagt en händelserik dag. Trots den tidiga morgonen blev det ändå stressigt iväg till förskolan, men det är typiskt mig!

Efter förskolan fick vi även äran att få hjälpa en granne i nöd, hon var i behov av en bil för att kunna ta sig till en veterinär och givetvis ställde vi upp. Så C fick åka hem från jobbet för att lämna våran bil för att sedan låna vår ingifta brors bil. Känns så himla bra när man kan hjälpa andra, för precis så som vi agerar hoppas jag att någon gör för oss om vi någon gång skulle behöva hjälp. skulle du låna ut din bil eller liknande till någon du princip inte känner?

Efter våran minst sagt händelserika morgon fick besök av en gammal arbetskollega och hennes son. Vi lunchade, snackade skit och fikade. Charlie. är endast 2 månader äldre så dom kröp efter varandra, dog varandras leksaker och båda ville gärna leka med allt som man inte får ha. Typ telefonen, kontrollen eller varför inte alla sladdar.

Efter förskolan har vi bara pysslat i trädgården, vi har försökt rensa bort allt ogräs som växer i våra häckar, Inte det roligaste men något som måste göras. Barnen tyckte dock att det var spännande att gräva i all jord 😀

Hoppas ni haft en bra dag och hoppas ni får en härlig kväll! Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.