Sandra Jerndahl

Remiss till logoped

remiss till logoped

Idag var vi på BVC för att få en remiss till en logoped. Det gick super bra och hon kunde bekräfta vår oro och förstod att vi ville ha hjälp. Hon ställde frågor och försökte uppfatta vilka bokstäver han inte uttalar. Vi skrev även ner de ord vi hör att säger annorlunda för att dokumentera. Så nu hoppas vi på att det endast är talet som är sent och att inget annat ligger bakom. Vi fick även en remiss för att kolla hörseln, det får man tydligen alltid vid talsvårigheter.

Det känns otroligt bra att vi så snabbt har fått hjälp, nu är det ganska långa väntetider hos logopeden så det kan dröja ett tag. Men vi är iallafall ett steg närmare och så länge fokuserar vi här hemma på att härma olika ljud och läser mycket böcker.

För honom gör jag allt och lite till min skatt! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Bra att ni får komma till logoped, så kanske du kan släppa oron. Hos oss gör de ingenting gällande just uttal förrän längre fram, utan vi avslutade i somras vårt samarbete då Edvin är ikapp gällande ordförråd, böjning av ord, tempus osv. Uttalet är långt ifrån perfekt dock! Sen är det så sjukt stor skillnad på alla i samma ålder, lätt att bli stressad.