Sandra Jerndahl

Måndag

Måndag idag och första dagen på en ny vecka, Jag gillar måndagar, det betyder en ny vecka med nya möjligheter. Hunnit ladda ny energi med familjen under helgen och oftast står nya äventyr på agendan.

Vi har en lugn vecka framför oss, Det blir en del plugg till körkortet, hundvakt och så tänkte vi försöka ta lite höstbilder i veckan.

Jag ska också köra min första körlektion imorgon, jag har bokat in en vanlig körlektion där dom även ska se hur ”körklar” jag är och hur många lektioner jag eventuellt behöver ta innan jag kan köra upp. Först måste jag dock klara teoriprovet, något som gör mig nervös för jag har igen aning om hur det kommer gå. Jag måste verkligen ta tag i pluggandet! Men behöver en spark i baken känner jag…

Nu babblar jag om ingenting känner jag haha.. så vi avslutar nog här. Kram och ha en fortsatt trevlig kväll

Måndag

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.