Sandra Jerndahl

Ett steg närmare mitt mål!

Jag har tagit första steget mot mitt körkort!

Jag har kontaktat våran trafikskola, bokat in riskettan och en test lektion där dom kommer att bedöma hur många lektioner jag skulle behöva ta för att kunna köra upp samt skriva teoriprovet. Jag övningskör just nu med C, Men vi får inte alltid till så många körningar i vår vardag med små kidsen. Det är svårt att få tiden att räcka till och jag är samtidigt hemma med Charlie så det är även ett pussel att fixa barnvakt inför både riskettan och körlektionerna. Men jag behöver det här körkortet så sjukt mycket och jag ska ge mig F*N på att klara det också, innan resan i Oktober HELST :D.

Klappar mig på axeln och håller tummarna på att jag klarar det här! känner mig förövrigt rätt trött och sliten, syns de?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.