Sandra Jerndahl

min livskamrat

Han där, min livs kärlek som kom in i mitt liv 2012 när jag var på botten, Vi var unga, oerfarna men så otroligt kära. Han flyttade in hos mig, jag bodde då själv utan någon som helst vetskap om att bo själv. Men tillsammans löste vi allt, jag gick klart skolan och han jobbade, Vi byggde upp ett hem, en trygg plats att vistas på. Vi förlovade oss, vi bråkade, vi blev tvungna att omplacera våran hund och två underbara katter fick istället flytta in.

Sedan kom dagen då fick reda på att vi väntade vårt första barn, vi blev en familj och det var tufft att så unga bli föräldrar men även det har vi tagit oss igenom. Vi har under den här resan också blivit husägare och till familjen har även lillasyster Charlie kommit.

Jag är så otroligt tacksam över min familj, speciellt tacksam över C som den dagen kom in i mitt liv och såg till att jag inte hamnade på gatan. Det har varit otroligt tuff emellanåt men vi har också blivit så otroligt starka tillsammans. Kärleken är så otroligt vacker och det är så viktigt att man vårdar sin relation. Att man tar sig tid att umgås, egentiden tillsammans är så viktigt. Vi brukar be svärmor om hjälp med barnen och bara gå ut och käka eller gå på bio. Våran relation vill jag aldrig skada, jag vill göra mitt yttersta för att göra den så stark som möjligt, för att vi för alltid ska orka stå vid varandras sida och stötta varandra i vårt och torrt.

min familj <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.