Sandra Jerndahl

Vad har man egentligen för relation till sin närstående?

Är ni som jag som ofta funderar vad ni har för relation till folk i er omgivning? Jag tänker mycket på vad man har för släktrelation till ens familj och det blev såklart mer intressant nu när min svärmor har gift sig. För i och med det har Christoffer fått två ingifta bröder, till dom blir jag deras ingifta svägerska. Sedan har jag min fantastiska svägerska som är Christoffers lillasyster. Det är relationen sinsemellan alla syskon och syskons partners. Men så har vi våra två barn som nu har en faster och även två ingifta farbröder som då är min svärmors makes barn. Undra om det blir några mer förändringar när väl jag och Christoffer gifter oss ? 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.