Sandra Jerndahl

Framtiden

För er som inte vet så flyttade vi från huvudstaden Stockholm till Trosa för ungefär ett år sen, vi valde att flytta för att vi fick möjlighet att köpa ett hus för priset man får en 1a för i Stockholm. Vi trivs otroligt bra i vårt hus och det känns helt perfekt för oss som har småbarn. Dom springer ut och in som dom vill, leker med grannkompisarna och stora ytor att vistas på.

På det här året har vi ökat familjen med en lillasyster, Christoffer har bytt jobb och Ludwig har gått två terminer på förskolan. Vi har också hunnit skapa många härliga sommarminnen.

Jag har under tiden varit hemma med Charlie, vi har knutit an och bildat oss en band sinsemellan. Men jag känner mig rastlös, fast och förvirrad. Jag vill så mycket att jag nu inte vet varken ut eller in. Jag har otroligt svårt att bara finna ro i nuet, följa min dröm utan att hitta en ny.

I januari är det dags för mig att antingen börja studera eller arbeta, helst skulle jag vilja göra båda två så att Christoffer kan gå hem 3 månader med Charlie. Om inte börjar hon förskolan då, vilket känns lite tidigt men det är så det får bli. Hon är ungefär 14 månader då men jag tror hon kommer trivas som fisken i vattnet!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.