Sandra Jerndahl

som vi har saknat er

Hej fina ni, nu var det ett tag sedan det uppdaterades och anledningen är enkel, vi har njutit av sommaren och värmen. Den här sommaren kommer jag leva länge på, det har varit bröllop, häng på stranden, små utflykter, umgåtts med fantastiska vänner. Det har varit magiskt att bara ha varit i nuet, tagit vara på varenda minut och absolut ingen stress. Men nu åter går Christoffer till jobbet och Ludwig har två veckor kvar hemma med mig och Charlie.

Jag har saknar er och att framförallt att få skriva, så nu när vi åter går till vardagen ska jag ge min blogg en chans. Jag tycker det är svårt att hitta en balans hur mycket tid och energi som ska läggas ner, Jag kan inte bestämma mig om jag ska satsa på att arbeta med bloggen eller om jag ska ha det som en hobby, men det kanske framtiden får avgöra.

Dela gärna med er av era sommarminnen i kommentarerna! puss

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.