Sandra Jerndahl

Låt familjeparkering vara för familjer!

Något som gör mig riktigt frustrerad är människor som parkerar på en familjeparkering utan barn, som till och med står och jagar en plats och får en familj att ge upp platsen. Du som medvetet parkerar din bil fel, tänk på de familjer som måste ställa sig längst bort på parkering, där barnen blir tvungna att gå bland åkande bilar. Tänk så är det du som backar ut din bil och inte ser barnet som utan konsekvens tänk springer ifrån sina föräldrar. Familjeparkeringen är där av en anledning och det är inte för att lata människor ska ha närmre till affären, eller för att du som är rädd för dörruppslag ska ha mer plats till bredvid parkerad bil. Jag anser att en familjeparkering är till för de föräldrar som har barn åkandes i vagn, eller barn som behöver hjälp in och ut ur bilen!

Någon mer som håller med mig?!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.