Sandra Jerndahl

är det okej att bada naken på en allmän strand?

Nu när sommaren är här och man börjar hänga en del på stranden har jag funderat mycket kring det här med badkläder. Är det okej att vara naken som barn på en allmän strand? Vad tycker du ? hur gör du med ditt/dina barn?

Jag kan bara prata utifrån mitt egna perspektiv och jag vill bara förtydliga er om att jag inte ser ner på andra som väljer att inte göra som jag. Men mina barn får inte bada nakna eller vistas nakna bland andra människor. Det är badkläder som gäller på dom båda två och efter badet åker handduk eller badrock på. Jag har ingen aning om vad det sitter för människor på stranden, jag kan heller inte veta om mitt barns nakna kropp hamnar på någon annans smartphone/kamera som sedan hamnar på sociala medier.

Det är min uppgift att. skydda mina barns integritet, Det är deras kropp och den har ingen annan rätt att varken se eller röra!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emelie Lundberg

  Jag är helt med dig. Av den anledningen att det finns gott om människor som inte är helt hundra i huvudet. Man vet aldrig. Nova vill men får inte bada eller vara naken offentligt.

 2. Grisen

  Helt med dig om badkläder ? men jag tycker också att man inte har rätt att lägga ut en bild på andras barn om man skulle få en bild på dom ?

 3. Michelle

  Fick en liten tankeställare här. Jag hade nog låtit mitt barn springa naket men nu när jag läst ditt inlägg kanske jag tänker annorlunda. Innan har jag resonerat att det är ”härligt att vara naken som barn” men jag har inte haft en tanke på att hon kan hamna på andras kameror…
  Nu är Lykke väldigt liten så vi har ju uv-dräkt hela tiden men jag kommer ju tänka på detta när hon blir äldre!