Sandra Jerndahl

Den dagen och den tiden kommer det vara så otroligt jäkla tuff!

Framtidsplaner, den kommande året, vad har det att ge? Det finns inga direkta planer för framtiden.. Vi trivs bra här i Trosa och blir kvar det kommande åren. Men en flytt närmare Stockholm är inte bortom tankarna. Men med tanke på att barnen växer, dom bildar vänskapsband med grann och förskolebarn så ökar pressen för att boa sig drastiskt. Jag vill aldrig behöva bryta barnens nätverk pågrund av en handling vi föräldrar väljer att ta. Men vi har sagt att när det är dags för Ludwig att börja förskoleklass, då ska vi bo där vi vill, känner oss trygga och ser en framtid. 

Som det ser ut nu blir jag hemma med Charlie det kommande året och vid årsskiftet överlämnar jag föräldraledigheten till Christoffer. När det blir förskolestart för henne är än inte planerat, Men någon gång mellan mars – augusti. Jag får sån otrolig presstations ångest av hennes förskolestart för jag har inte en susning om vad jag vill göra, ska jag börja ett nytt jobb eller ska jag ta tag i studier? Studier lockar men då är frågan.Vad vill jag bli eller vad är jag bra på!? Jag vill vara 100% säker på mitt val innan jag sätter mig i skolbänken, för den dagen och den tiden det kommer vara så otroligt jäkla tuff, jag bara vet det men det kommer vara värt det för det vet jag också!

Du som läser det här, vad har du för sysselsättning? utbildning? arbete?

Tips och råd mottages enormt mycket! Mvh En vilsen tjej

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.