Sandra Jerndahl

Vi har tillsammans valt att avsluta amningen!

Tredje dagen utan bröstet!

Status: Verkar förstoppad, sover hela natten och glad som vanligt.

Charlie tar inte längre bröstet utan föredrar hellre än flaska ersättning. Bröstet har funkat under natten men inte under dagen, hon har helt enkelt haft för mycket annat att titta på. Vi har tillsammans valt att avsluta amningen, hon får nappen under natten och skulle hon vara hungrig får hon en flaska i framtiden.

Nu tänker säkert många att amningen är det bästa för ett barn, men jag anser inte att det är tabu att mata sitt barn med ersättning. För mig är det viktigaste att mitt barn får mat, hur var och vad spelar ingen roll.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fru Larsson

    Det viktigaste är att din dotter får mat och kärlek och det får hon även med flaska! Mina tvillingtjejer får flaska och jag är glad att jag tillslut gav upp amningen för det var mer stress och prestation än mys.