Sandra Jerndahl

Hundradagar utan socker

Hej alla fina! Idag är det onsdag, alltså en dag kvar till helg eller iallafall för oss. Denna helg är så efterlängtad, vi behöver handla och jag behöver avlastning. Energin är som bort blåst och humöret svänger likt en berg – och dalbana. Precis alla måsten blir ångestfyllda och jag blir stressad. Jag försöker att släppa alla måsten och bara göra det viktigaste. Men det hjälper inte riktigt.

Har under dagen försökt hitta orsaken, men kom då på att för 17 dagar sen slutade både jag och Christoffer att äta socker. Vi har utmanat varandra i att klara av 100 dagar utan socker. Jag hoppas att det är orsaken till mitt mående och att det vänder snart. Någon av er som har tips på vad det kan vara? Eller tips på saker man kan göra för att bli piggare.

Vet egentligen inte vart jag ville komma med det här inlägget men ibland är det bara skönt att skriva av sig!

Tur att dessa två sprider en enorm glädje och gör en helt varm i kroppen, vad vore jag utan mina barn! Och min sambo såklart!

/S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.