Mammaliv i Nashville

Såhär identifierar du en småbarnsförälder på 100 meters avstånd

  • På sommartid när shorts/kjol/klänning bärs, kan du enkelt se vem som är en spädbarnsförälder genom det stora klassiska blåmärket på låret efter att ha burit (kånkat och kämpat! Skiten väger 2896 kg??) babyskyddet VARJE dag.
  • På håret! Antingen ser man en amningslugg (Obs! Att denna ”luggen” kan infinna sig i hela håret) som står rakt upp/ut/fram & avviker sig kraftigt från övrig hårlängd. Alt. stora tovor med hår som saknas.
  • Man kan enkelt missta en småbarnsförälder med en jägare som kamouflerat sig, på långt håll. Men ju närmare du kommer småbarnsföräldern så ser du de lysande fläckarna (tandkräm?? kräks? asfaltskritor? Play doh? WHO KNOWS!??) som absolut inte kamouflerar i en skog – utan liksom istället lyser upp hela outfiten.
  • Ser du någon som ser ut att ha svarsotigt smink ända ner till hakan, så behöver det inte vara ett Marilyn Mansson-wannabee, det är mest troligt en småbarnsförälder med grav sömnbrist.
  • Känner du något som luktar? Blir lukten starkare och fränare ju mer nu närmar dig den gående personen i horisonten? Don’t run! Det är bara en nedkräkt småbarnsförälder som behöver en vänlig blick.
  • Och givetvis det mest klassiska! Ser du någon som frenetiskt gungar sin kundvagn eller varukorg samtidigt som hen ”schhhhar” högt & stirrar ut i det tomma intet? Du behöver inte tänka två gånger –  det är en småbarnsförälder!Jennybenny Ett Päron till MorsaIllu av den fantastiska Ett Päron Till Morsa. Spana in henne HÄR!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eleonor Walston

    Haha när jag var ny mamma och gick till affären helt själv så var det så himla tomt och konstigt och jag vaggade kundvagnen utan att tänka på att jag inte hade Alex med mig

  2. MMimmi - mamma till León och Julie

    Jädrar så spot on på ALLT!! Det där jädra babyskyddet!!!! Tänkte säga att det är skönt att slippa skiten, men en 11 månaders på ca 11,5 pannor är ju inte direkt lättare

  3. Sara

    Hahahaha!!!! Jaaaa! Mitt i prick!
    Chocken varje gång över att ha hämtat helt rena kläder, haft dem i 10 min och sen är de jäklarna skitiga IGEN?!
    Och håret går ju knappt att handskas med. Så det var spot on! Och det här med babyskyddet längtar jag inte till igen
    Och bilden är också klassisk, jag har vaggat allt med hjul i två år. Still going strong✌️ Haha!