Mammaliv i Nashville

HEJDÅ Karlstad ♡

Nu har nästan 4 veckor gått..?
Det är dags att dra igen den sista väskan och vinka hejdå till alla..
Det är vemodigt, som alltid.
Vi har haft det så härligt, stressigt och underbart denna resan. Så mycket mys och kramar och häng och god mat och … ALLT som är bra.
Och en jäkla massa sjukdom och sömnlösa nätter och stress, hehe.. men det skippar vi att fokusera på.
Nä.. jag är så jävla glad att vi bokade denna resan och hur vi har lyckats se så många älskade vänner och så mycket familj.
Tacksam för alla fantastiska nya människor jag mött, alla samarbeten (som kommer bli något ännu större framöver!) & exakt.. ALLT. (förutom öroninflammation.. hehe)

Vi ses snart igen, älskade älskade Karlstad.
Tack för att vi fick se dig helt snötäckt, för att barnen fick bygga sina första snögubbar och åka pulka för första gången i hela sina liv. Tack för att du sedan värmde upp dig lite och gav oss sol.

Nä.. nu blir jag sentimental.
Så tacksam bara. Så innerligt tacksam.
Lilla Selma, att få se kusinerna ihop, umgås med min syster varje jäkla dag och minut, krama min lillebror jag inte sett på över ett år, bli ompysslad av mamma och pappa & se hur härligt barnen haft det. Oslagbart <3

Vi ses snart igen ♡

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eleonor i Nashville

    Usch blir alldeles gråtfärdig av att läsa. Vad bra att ni haft en mysig vistelse! Välkomna tilllbaka till Nashan! För övrigt så snöar det här nu. Men bara lite än så länge. Vi ses snart vännen! Kram.