Mammaliv i Nashville

Glöm inte fredagslunchen!

NU ÄR DAGEN HÄR!
Andrew kommer till Karlstad. Tjooo! Som vi längtat!
Nu ska vi fixa med lite ärenden till Söndag då lilla Selma-Lou ska ha namngivningskalas & sedan ba vääääntaaaaaaa på att klockan ska bli eftermiddag.

Ville bara påminna alla karlstadbor att – Idag är det lunch på Hollandia! MISSA INTE DET!
Så jäkla god mat alltså.

Vi hörs senare! PUSS!
jennybenny Hollandia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annica

    Nu när Andrew kommer så har du säkert ännu mindre tid att svara på detta..men jag chansar ändå!

    Jag sitter och funderar på att boka en resa hem. Flyga själv från Australien men en 4.5 åring och en 19 månaders är tanken. Vågar jag? Hur var det att flyga själv med dina?

    Tyckte ju att du var helt fantastisk som vågade och nu sitter jag och överväger det själv. Skulle så hemskt gärna vilja veta hur resan var? Alla barn är olika så klart men ändå.. Är jag galen som ens överväger en 27 timmars resa själv?

    1. Hilmasmamma

      Såklart du vågar! En vild chansning kankse men prova boka kvällsflyg så ni flyger på natten? Har du tur sover dom många av timmarna då? Proppa ipad full med filmer o grejer o se till att de gärna har en varsin. Ha väska med mutor och nya leksaker de inte sett kanske?;) ha så få byten som möjligt. Jag bytte bara i malaysia när jag åkte ner och tillbaka. Är ju gött om man kan undvika massa byten kanske. Finns även vagnar (yoyo) som är tillåten att ha med som handbagage. Kan ju va en sak som underlättar väldigt också:)

    2. jennybenny

      VÅGA!!!! <3 Det är kanske förjävligt en sväng, men det är inte förevigt. Och! Om du flyger över natten är det mest troligt inte så tokigt alls. Heja heja heja dig!