Mammaliv i Nashville

Smink är kul!

Sedan ca 6 månader tillbaka har jag blivit väldigt intresserad av smink och tycker det är superkul att lära mig mer. Jag följer en himla massa youtubers som är duktiga på att sminka sig & försöker apa efter bäst det går.
Jag vill dock lära mig MER & därför kontaktade jag Karin på Make Up Store i Karlstad för att se om jag fick komma in och få lite hjälp.
På Make Up Store kan man boka en privat make up lektion för 495:- och då får man välja smink för hela beloppet efter 50 minuter av sminkande och testande av produkter. Hur bra & generöst är inte det?!
Jag som glömde min ögonbrynsprodukt i Nashville blev himla glad att få testa deras nya tri-brow palett som har precis rätt färg för mina bryn (jag har färgen ”blonde”).
TJO!
Och jag som även har problem med att bli lite rosa i ansiktet efter BB-cream och puder, fick hela alltet förklarat och gick hem med deras Studio Foundation (Dom har extrapris nu och den kostar bara 150 spänn!!) i färgen Ultra som är ganska gul. Tydligen ska det balansera ut min hudfärg lite.
KUL!
Känns så roligt att lära sig nytt & idag ska jag kila ner för att köpa lite läpp-produkter.jennybenny make up store karlstad
jennybenny make up store karlstad

jennybenny make up store karlstad

jennybenny make up store karlstad

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karin

    Jag mötte dig precis och fann mig inte i situationen. Kom rusande förbi i trapphuset vid tables och du stod där leendes med din familj och jag måste säga va fina ni är! Jag tycker de är så roligt och följa dig och säger bara keep up the good work! Du är grym:) Smink är riktigt kul! Utbildade mig för massa år sen och sedan har jag nu på senare tid hittat tillbaka till mitt stora intresse. När du är i Karlstad besök Paris Berlin på herrgårdsgatan, de är absolut mitt favorit märke och deras produkter är FANTASTISKA! Och service outstanding

  2. K

    Vilka youtubare följer du? Jag tycker det är svårt att hitta inspirerande sminkvideos men vill så gärna lära mig mer!

    1. jennybenny

      Anty & Therese Lindgren som är svenska – Desi Perkins, Jaclyn Hill, Batlash beauty, Nikki Tutorials, Wayne Goss, Tatis & Lusterlux 🙂