Mammaliv i Nashville

Min personliga almanacka!

Jag har fått göra min egendesignade personal planner för 2016 i samarbete med Personlig Almanacka.
Jag är i STORT behov av en almanacka för även om jag har min mobil till hands 24/7, så blir jag inte såpass strukturerad som jag vill. Det är nog ett av mina största ”problem” när det kommer till mig själv. Jag GLÖMMER! Jag glömmer, jag tänker ”det gör jag senare” osv. Inte bra!
Och jag jobbar alltid mycket bättre när jag har punktat upp i skrift, det jag MÅSTE göra. Annars kan jag skjuta på allt till sista minuten.
Nu hoppas jag dock att det ska bli ordning på torpet.
Jag har designat min kalender precis som jag vill och tycker att den passar mig perfekt.
Den är på engelska, har alla veckor i hörnet, (vi räknar inte veckor i USA och jag är alltid helt vilsen när folk pratar veckor i Sverige, haha), har ”rätt” färger för att det inte ska se rörigt ut för mig, jag har lagt till ”to do-lists” varje vecka, års-overview, världskartor och massa annat som är toppen för just mig.
Är så glad i denna och ska genast börja fylla i!
jennybenny personlig almanacka

jennybenny personlig almanacka

jennybenny personlig almanacka

jennybenny personlig almanacka

jennybenny personlig almanacka

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annso

    Åh har också använt mig av den tjänsten tidigare. Helt onödigt då jag inte använder almanacka utan kommer ihåg precis allt jag vill/behöver komma ihåg. . Haha. Men om jag skulle behöva en skulle jag definitivt ha en personlig. 🙂

      1. Annso

        Don’t man blir lite störd av det också. Tur att jag lärt mig ”sålla” … för ett tag sen gav det mig sjuk stress att minnas precis allt – människor, saker som skulle göras som var i själva verket sjukt oviktiga som t.ex brynpalett. Bah. Var ett vandrande stressmoment som inte hann med.