Mammaliv i Nashville

Pausbox – Tävling!

Som ni vet ÄLSKAR jag natuligt, organic, eko och hela balletten, så när jag kom i kontakt med Pausbox och fick frågan om jag ville testa en låda, blev jag superglad. Det är ett finfint företag som skickar ut månadsboxar med snacks som är glutenfria, veganska, ekologiska och naturliga. WOW! HUR BRA!??
Och igår damp vår box ner i brevlådan!
Grönkålspopcornen åt barnen upp på en sekund, jag tuggade i mig flapjack-yogurt-baren och pappa älskade Lifebar med cherry smak. MUMS! Vi har packat ner pita-chips och ananas-fruktisarna till morgondagens utflykt. Perfekt!
Snacksmänniskor är vi allihopa minsann!
Jag fick även äran att lotta ut en box till en av mina fina läsare, TJOHO!
Så nu kör vi en tävling till.

Kommentera nedan vad ert BÄSTA ”snacks on the go” är!
Sen drar vi en vinnare på Söndag klockan 20.00.
PUSS LYCKA TILL!
jennybenny pausbox

jennybenny pausbox

jennybenny pausbox

jennybenny pausbox

 

<em>/Detta är ett samarbete</em>

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Jag tycker att det är så gott med torkad ananas,banan och kokosflakes .
    Men även ölkorv är en favorit att ha med .

  2. Jeannine

    Torkad frukt i alla dess former. Vi har precis upptäckt en sort som heter Safari pawz som bara är goda små tassar av torkad frukt. Båda döttrarna älskar dem.

  3. Mia

    Jag tycker att det är svårt med saker som ska ätas ”i farten”, ofta innehåller det ju ganska mycket energi på lite mättnad vilket för mig ofta känns ovärt. Som kanske tråkigt svar: frukt eller en macka! Bra med inspiration för lite nya saker, speciellt för barnen.

  4. Julia

    Nötter <3<3<3 Känner dock många nötallergiker plus att det är dumt att äta på typ tåg/buss så oftast blir det frukt alternativt nån hemmagjord bar (de få gångerna jag har tid/ork att slänga ihop något haha 😉 )

  5. Saga

    Mitt bästa snacks är små superkakor som är så enkla att laga att jag första gången tänkte att det måste ju smaka äckligt – men icke. 1 banan, 1dl havreflingor plus vad som helst för gott. Brukar blanda i kokosflingor, choco chips, hackade dadlar, agavesirap, mandlar eller nötter. SÅ GOTT. Och så himla enkelt att ba ta med och snacka!!

  6. Lin

    Mitt bästa är en förpackning havregurt. Så tragiskt! Stackars mitt barn osv! Men han är superallergisk mot mjölk samt soja. Så denna veganska box är ju drömmen. Som snack och inspo!

  7. Therese

    Mitt bästa tips på snabbt mellis får nog blir proteinbar, snabbt och enkelt att ta med i farten och så finns det många smaker att variera mellan 🙂

  8. Åsa L

    Hemgjord smoothie på antingen bara frukt + lite juice eller med yogurt/mjölk och bär. Häller det i små glasflaskor och har med sugrör. Superbra att ungen inte behöver hålla i maten med sina små nersmutsade händer (hej kräksjuka liksom…) och det är helt kladdfritt (om man bara hjälper till att hålla flaska lite) och kan ätas överallt: i parken, på tunnelbanan, i bilen och vid panik även inne på bibliotek/museer/bio.

  9. Annso

    Bästa att ha med om jag vet att jag kommer bli superhungrig är kokt ägg. Annars så kan det bli banan..en grön sådan. Ju grönare desto bättre enligt mig. 🙂

  10. Anna

    Omg! Ser bara smarriga saker i den där ju!

    Ok. För mig är bästa snacks on the go en eko raw bar, av något slag. Eller för den delen en frukt. Plus kaffe. Alltid, alltid kaffe. För liten är det samma sak, men minus kaffe och plus bröstmjölk.

  11. Karin

    Kokt ägg med skalet på är ett tips, för de som gillar kaviar finns det minituber att slänga ner i väskan.
    Annars älskar jag och barnen ekologiska vindruvor

  12. Jessica Sundberg

    Jag tycker faktiskt klassikern nötter! Gärna rostade och saltade för det tillfredsställer mina inre lustar också 🙂 Kanske inte lika nyttigt som osaltade och naturella men när jag vill unna mig lite extra 🙂 !!!

  13. Therese

    Trailmix
    Släng nötter, torkade bär, frön i en påse. Bara att grabba en näve och slänga in i munnen och moffa när blodsockret tryter.

  14. Matilda

    Mitt bästa tips är morotsstavar.
    1. Det är nyttigt
    2. Det är lagom mättande för ett snack
    3. Alla tycker om morötter
    TipsTipsTips
    Ett tips är att skala morötter och skär i stavar sedan lägga dom i en burk med vatten i kylen och ha ett litet lager där. Då kan man bara gå och plocka när man är sugen eller när man ska iväg 🙂 Morötterna blir desutom otroligt saftiga och knapriga efter du har haft dem kylt i vatten

  15. Victoria

    Är så ”tråkig” så måste skriva frukt. Men mina barn älskar det, är lätt att variera och smidigt att bara kasta ner i skötväskan. Men att prova nya saker är alltid roligt 🙂

  16. aida

    Mitt BÄSTA snacks on the go är lätt mina hemmagjorda energibars som består av jordnötssmör, jordnötter, linfrön solrosfrön och andra nyttiga grejjor. Man blir mätt, det är ekologiskt och det är GOTT! Nackdelen är dock att det tar längre tid att göra dom än att bara köpa något. Därför skulle det ju vara superbra med en sån här box 😀

  17. Linda

    Uppenbart att jag är i behov av sådan box eftersom mina barn börjar bli lite less på vår ständige utflyktsmellis: bananen!
    Gott, hyfsat okladdigt, bra eko-pris och ej temperaturkänsligt! Fantastiskt bra! Men lite omväxling kan ju vara bra 🙂

  18. Angelica

    Hej! Rolig tävling och underbar blogg du har! Mitt bästa snack-on-the-go är proteinbars! Tar lite plats, mättar bra och är riktigt goda!