Mammaliv i Nashville

TÄVLING!

Tjohoooo nu kör vi tävling nummer 2, men idag blir det här på bloggen.
Ni kan vinna en Swimfin från Linneashopen värde 319:-. Det är en slags simdyna som hjälper barnet att flyta över vattnet. SÅ BRA!!
Super-enkla regler!
Gå in på denna länken och berätta vilken färg ni vill vinna i kommentarerna. Thats it!
Tävlingen avslutas Tisdag den 19:e klockan 20.00.
LYCKA TILL <3
jennybenny
Missa inte heller min andra tävling på Instagram som avslutas om ca 24 timmar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Åh va roligt med tävlingar!
    Såg en sån där fena på en reklam på tvn för någon dag sedan & sa då att en sån måste vi ha till lillebror! Om jag vann den här tävlingen skulle jag välja en svart.

  2. Madelene

    Skulle bli så glad om vi vann en rosa som vår son önskar sig. När han är färdig med den kan lillasyster få ärva den!

  3. Annika

    Så häftig 🙂 jag skulle vilja vinna den lila till min son. Vi åker utomlands och laddar batterierna om knappt en månad och det vore roligt att få överraska honom med denna!
    Kram

  4. Jane

    Vilken häftig simfena! Mina barn (8 år, 5 år och 2 år) skulle älska den. De skulle gärna vilja ha en orange, men det verkade inte finnas att beställa i den färgen även om den fanns på bilden, så då önskar de sig en blå.

  5. Sara B

    Oj vad svårt då man lider av beslutsångest deluxe! En orange väljer jag, då kommer man aldrig kunna tappa bort barnet! ( inte för att jag skulle kunna göra det i vattnet men ändå)…
    För många år sedan räddade jag en pojke från att drunkna. Efter den händelsen så har jag undvikit badhus då bara lukten och det där särskilda ljudet som blir inne i simhallar har fått mig att kallsvettas. Jag har lyckats att vänja mig så att jag idag fixar badhus, men jag är löjligt rädd för drunkningsolyckor vilket gjort att ingen av tjejerna lärt sig att simma ordentligt (vilket eg borde vara tvärtom). Med denna så Kanske vi äntligen får tummen ur och tar oss till simhallen. Jag hoppas att de kan finna samma glädje i badning som jag gjorde som barn! 🙂

  6. Linda Axelsson Sjö

    Vincent gillade den gula bäst, så den önskar vi! Vore perfekt, han har precis börjat på simskola! <3