Mammaliv i Nashville

WE MADE IT

Hurra hurra huuurrraaaaa vi är i Sverige!
Jag får skriva mer om resan snart för jag är DÖDSTRÖTT.
Förlåt att jag inte svarar på era kommentarer men det har funnits noll tid till det.
Hoppas ni förstår <3

Vi checkade iaf in på Hotel Birger Jarl och blev välkomnade SÅ FINT med skumpa, fruktfat och praliner. Efter en så lång tid ensam på resande fot med barnen och 2 timmars sömn, började jag nästan gråta av tacksamhet.
Barnen älskar hotellet och det är ljuvligt att vi har två rum som är rymliga så dom kan skutta runt och busa.
Efter att vi fräschat upp oss lite, besökte vi Lekemer.se huvudkontor (men det berättar jag mer om senare!) och efter det blev det en ISKALL promenad till Phils Burger där vi år sååååå goda hamburgare och fick otroligt fin service! Rekommenderar verkligen den restaurangen för det var så mysigt och perfekt att kunna ha med barn och barnvagn utan att trängas. Alla tummar upp!
Alla tummar upp för exakt hela dagen, förutom den äckliga kylan.
FY FAN hörrni!??? Vad i helvete?? haha. HU!
Ska lägga mig under täcket med min skumpa och tina upp nu.

Hörs i morgon!
jennybenny

jennybenny

jennybenny

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin - mamma till Edwin o tvillingarna Ellen o Alwin

    You rock Jenny!! Jag är så sjukt imponerad av dig! o så inspirerande på alla sätt o vis! Hoppas att er resa till Sverige blir toppen trots kylan 🙂 Kram på dig vännen <3

  2. Linda Hollems

    Fan vad grym du är :). Bra jobbat. Ska själv åka till Sverige nästa helg, själv med mina små. Känner mig jättenervös. Alla säger att det kommer gå jättebra men jag har en liten vilding på 20 månader så vi får se hur det går :). Hoppas vi får en uppdatering om resan och kanske lite tips om hur du klarade av det. Hade inte varit fel. Ha det underbart i Sverige. Många kramar.

  3. C

    Du förtjänar verkligen att njuta av den champagnen, så himla strongt gjort att fixa den resan!!! Hoppas ni får en underbar tid i Sverige 🙂