Mammaliv i Nashville

Mina ”nyårslöften”

Jag gillar inte nyår sådär supermycket och kommer inte avge någon seriös tråkig lista om att äta nyttigt, äta mindre godis, träna och ”komma i form” (Zzzzz…) etc.
Så här kommer mina.. ”löften”.
Vägrar även att LOVA att faktiskt hålla ett löfte, för då får jag panik och blir helt passiv = kommer göra exat INGENTING.

  • Jag ska varje månad försöka hjälpa någon på något vis. Detta kan vara att skänka en peng till en organisation, lämna en kasse mat hos ett hem för kvinnor som är utsatta för våld i hemmet, volontärarbeta på ett soup-kitchen, baka till the U.S Veterans frukosten varannan helg etc etc.
    På något vis dra mitt strå till stacken för att hjälpa de som kämpar.
  • Jag ska bli bättre på att skaka av mig impulsiva tankar om personer, deras sätt att agera/klä sig/bete sig osv..
    Det sitter ju i ryggmärgen TYVÄRR. Och jag ska bli bättre på att STRUNTA i vad andra gör, säger och ser ut. Eller.. jag ska jobba på det! Stenhårt!
  • Jag ska klättra ett snäpp i min karriär! Jag har gett mig f*n på att nu jäklar är det min tur att puffas upp. Mer om detta i ett separat inlägg.
  • Bloggen ska få mer kärlek. Jar ska försöka lova mig själv och er, att bloggen ska bli mer som den var förr. Mer Eko, mer yoga, mer kläder/outfits, mer reseinlägg, mer tips, mer USA, mer MIG! Jag har tappat  bort mig själv helt i den galna ”toppbloggvärlden” och har ignorerat det istället för att göra något åt det pga. varit bekväm? EJ BRA. Hoppas att en nystart och flytt kommer göra susen. Är SÅ jäkla sugen på att verkligen blogga som jag VILL igen!
  • Jag ska bli mer ego och ta tid för mig själv. Är hemskt hemskt HEMSKT dålig på detta. Är så utsvulten på tid till mig själv och jag är den enda att beskylla för jag har en man som alltid supportar att jag ska göra vad jag vill. Nu ska jag bli bättre att ta tid för MIG <3

Har ni några ”löften”?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annica

    Så glad jag blev att läsa att du vill ändra din blogg, att du också har märkt förändringen själv.
    Jag började läsa din blogg för några år sedan, innan den blev ”stor” och jag blev kär i ditt sätt att skriva, det du berättade om osv. Verkligen älskade den! Sen hände nåt, den växte (vilket jag är glad för, för din skull så klart) och jag kände att jag inte längre gillade hur den utvecklades. Så jag slutade läsa. Under en rätt lång tid så tittade jag inte in alls, sen en dag läste jag igen och fick en chock! Du skrev SÅ annorlunda, inte alls som ”gamla Jenny”, så jag slutade läsa igen.
    Men för några månader sedan, började jag titta in igen då och då, och äntligen började jag i alla fall skymta lite av det som var förr.
    Visst, bloggar förändras tillsammans med författaren och det behöver inte vara negativt, men jag saknar gamla Jenny!
    Hoppas inte du tar illa upp av min ärlighet!
    Stor kram till dig!

    1. jennybenny

      Jag blir ärligt SÅ GLAD av din ärlighet! Jag känner att jag ”tappade” mig själv helt en sväng och det var så hemskt jobbigt! Nu börjar jag hitta tillbaka och är SÅÅÅÅ GLAD över det. Hoppas ni kommer märka en skillnad nu framöver och känner er ”hemma” igen <3 <3 <3

  2. K

    Gott nytt år kära du och TACK för att vi har fått följa dig under ännu ett år! Det skall bli jätteroligt att följa med till din nya plattform och läsa mer om det som ligger dig varmt om hjärtat.
    Nyårslöften? Jag har inte ens tänkt på det som ett sådant men redan för flera månader sedan, i samband med att min man skadade sig och behövde en akut operation, bestämde jag mig för att 2015 skall bli det SISTA året som jag jagar efter sådant som jag egentligen inte vill ha (för att det främjar karriär, är vad som förväntas, är vuxet etc) och att det nu är dags att börja prioritera vad som VERKLIGEN är viktigt för mig/oss. Den insikten gav en snöboll av insikter som räcker till att fylla en hel roman men kortfattat så tror jag att 2016 kan bli ett roligt år, för nu vet jag vad jag vill.
    Hoppas ni får ett jättetrevlig nyårsfirande! Kram <3

  3. Annso

    No-ho. Inga löften här. Lovade mig för x antal år sedan att jag ska åka utomlands MINST två gånger om året. Obs : Norge, Danmark och Finland räknas inte av någon konstig anledning.
    Ett löfte jag har hållt nu i flera år.
    Kan väl verka självklart för vissa med resor dock. :p