Mammaliv i Nashville

Sponsrad Video – Barncancerfonden

Vi fortsätter på bloggen i en härlig hjälpande anda!
Givetvis ska man vara givmild och hjälpa människor året runt, men med tanke på att under julen så finns ett väldigt stort fokus på att GE – så är det perfekt att inspirera till julklappar som verkligen gör skillnad för människor och att faktiskt ge oss själva lite perspektiv i hetsen om att köpa fina prylar till varandra.

Peter Forsberg har i samarbete med Barncancerfonden gjort en fantastiskt vacker och berörande kampanj där han uppmanar alla att bli barnsupporter.
Genom att skänka pengar, hjälper vi alla små hjältar som kämpar något otroligt varje dag i kampen mot cancer.

Tänk vilken vacker gåva att ge! Man kan slå in gåvan i en vacker liten box med härliga snören och rosetter och skriva på ett fint kort.
Jag skulle bli SÅ GLAD.

/Detta är en sponsrad video

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Magdalena

    Jenny! Jag har kollat lite extra på dina sponsrade inlägg för jag kunde verkligen inte så nån video i nån av dem. Fattade ingenting, vadå ”sponsrad video” liksom? MEN nu har jag kommit på varför: jag använder mig av Adblock. Eventuellt skulle du kunna lägga till den informationen i dina inlägg, så dina läsare vet. Jag trodde ett tag att det berodde på att jag läste via Bloglovin. Nu har jag lagt till din sida som undantag. 🙂

    Tack för att du skriver som du gör!

    1. jennybenny

      Vet du vad! Jag visste inte det själv!! NUUUU vet jag! Ska fråga företagen om jag ”får” skriva med det i deras inlägg!! TACK för upplysning!! <3