Mammaliv i Nashville

Benny & Betty – Avsnitt 10

Avsnitt 10! WHOOP!

Vi firar genom att prata PMS, mens, cystor, hemska människor & kändisar.

Tänk att vi börjat komma så nära varandra och verkligen växer tillsammans <3
ÄLSKAR podden och är så lycklig över att vi funnit varandra och att NI finns där med oss.
Tack till alla er som lyssnar!

Ni får hemskt gärna rösta på oss i det svenska podcastpriset. Det är bara 7 timmar kvar och vi skulle vara så otroligt innerligt glada om ni ville klicka i Benny & Betty i Livsstil, Nykomling och Sveriges Bästa Podcast <3

PUSS på er!
jennybenny benny & betty podcast

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Andrea

    Wiiee!
    Började läsa din blogg för kanske 3 dagar sedan efter att min favvobloggare precis meddelat att hon går vidare med annat. Började leta runt överallt efter något jag faktiskt ville följa. Av någon anledning har jag o min respektive liksom fått för oss att är det någon stanns på jorden vi vill bo så är det i Nashville, antagligen efter att ha läst bloggaren bleubird alldeles för mkt 😉
    Men så hittade jag den här bloggen! Helt underbar fantastisk blogg med bra, härliga o vettiga inlägg. Som småbarnsförälder är det hög igenkänningsfaktor.
    Inte nog med det så hittade jag er podd nästan samtidigt. Måste bara säga att den må vara aningens ostrukturerad, men gud vad befriande det är!!! Det finns så mycket struktur och regler i precis allt annat. Som den rutinmänniska jag är så upplevde jag det som semester!

    Hade varit väldigt spännande med ett inlägg om hur det är att bo i Nashville (vackert?/härliga människor?/livskvalitet?/ja you name it).

    Tack för en fin blogg.

    1. jennybenny

      Oj vad GLAD Jag blir!! <3 Så mycket kärlek!! Gulle du som tog dig tid att skriva! VÄLKOMMEN HIT! Jag hoppas du kommer trivas!

      Mer Nashville-inlägg kommer!
      KRAM

  2. Pernilla

    Så bra avsnitt! Älskar inside out, eller insidan ut som den heter i den svenska versionen. Den gav mig (24 år och utan barn) stor behållning och insikter!