Mammaliv i Nashville

Planera julklappar

Vi har börjat planera årets julklappar nu.
Det är lite lurigt i år för vi vill INTE köpa en enda liten onödig sak.
Helst av allt vill vi köpa typ EN ”rejäl” julklapp var, som barnen kommer ha glädje av lääääänge.
Vi kikar runt på massa leksakssidor och klurar för fulla muggar.
Vore så skönt att få allt avklarat tidigt känner jag!
Vi kommer även adoptera ett varsitt djur till barnen från WWF och dom ska få välja själva vilket djur de vill adoptera. Känns fint tycker jag!

Vad köper ni till era små i år? Har ni börjat planera och fundera?
dino
Nu kom vi precis överens om att denna ska August få! Hur cool!?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Vi har, förutom duplo och sånt, beställt kigurumi-djurkostymer till barnen i juklapp. Så himla gulligt, googla! De är liksom både ”riktiga” kläder och utklädningskläder (jag AVSKYR utklädningskläder i såndär hemsk kvalitet som finns på typ BR). Lillebror får en giraffkostym och storebror en dinosauriekostym. De kommer älska dem. Vi kommer älska barnen i dem. Win-win.

  2. Malin L

    Min son fyller 1 år i januari, så jag och min man ska inte ge honom nåt i år. Dels för att vi bor på 75 kvadrat, dels för sonens mor- och farföräldrar kommer att köpa saker, och dels för att han inte kommer att minnas den här julen. Vi sparar krutet till senare jular.

  3. Alexandra

    Vår dotter älskar thomas tåget och ska därför få fler tåg till sin samling, sen ska vi köpa ett skrivbord till henne och till den ska vi ta en masonitskiva och måla den så de blir som ett tågbord. Så är de bara o ta av skivan när man inte leker med tågen. 🙂 sen fyndade jag Pippis hus och hoppetossa med alla figurer billigt på loppis som hon oxå ska få eftersom hon gillar Pippi. Ja det blir en stor grej var till födelsedag och julklapp. Sen blir det lite annat smått och gott som hon önskat sig. Men sen får de ju en hel del av familj och släkt med och blir så lätt att det blir så mycket klappar då.

  4. Caroline

    Vår dotter ska få en docka och docksäng. Researchar för fullt efter en docka som inte innehåller PVC eller nylon men det verkar helt hopplöst. Så det får nog bli den som är minst giftig. Och sen att hon inte har den i sängen eller i sovrummet (där man ju inte ska förvara leksaker i plast). Vi vill inte heller ha ett överflöd av saker och som tur är stöttar båda våra familjer oss och frågar alltid vad hon önskar sig och köper gärna ekoleksaker i trä. Minns att min syster hånskrattade hjärtligt när jag sa att vi har som ambition att inte ha så mycket leksaker och speciellt inte i plast. Men tji fick hon för vi har lyckats på båda punkter ;). Fina leksaker har hon ju såklart, men inte hundratals och absolut inte i plast. Adoptera ett djur var ju en bra idé, får kolla upp det när dottern är lite större och förstår.

    1. jennybenny

      Fantastiskt att du får stöttning och förståelse i det beslutet. Som vi KÄMPAT med det. Nu sänker vi dock ribban när dom måste få önska sig vad dom vill. Eller, August får önska sig vad han vill. Astrid får nog något i… TRÄ ;D

  5. Anna

    Jag ska inte köpa en enda julklapp! För vi ska fira min födelsedag (40) och jul o nyår i Thailand för första gången ska vi inte vara hemma! Mina barn är dock tonåringar (16 och 18) så de förstår och resan är ju som en julklapp!

  6. Annso

    Roligt tänkt, att adoptera djur. Barnen kommer ju bli toknöjda med det speciellt stora A.
    Jag har snart fixat färdigt alla klappar och dom är köpta ned omsorg, inget onödigt, som du skrev.

    1. jennybenny

      Ja jag tror han kommer älska det! Faktum är att vi ar en katalog som vi ”väljer” från 🙂 Han vill såklart adoptera en ny ras noshörningar. hjärtat mitt <3