Mammaliv i Nashville

Puhhhhhhhh!

HEEEEEJ.
Alltså. Dagen igår.
Så rolig men också så himla stressig, innan den blev kul.
Våra bästa vänners kiddo spenderade dagen på akuten och fick bli opererad, så dagen gick åt att finnas där med massa pepp och stöttning till dom.
Hu så hemskt!
(Allt har gått bra!)
Mally behöver åka till doktorn på måndag, så vi fick leta provisoriska lösningar till honom tills dom öppnar igen. Stackarn.
Astrid gallskrek i 3 timmar i sträck efter lunch och vi trodde hon skulle bli toksjuk, men det gick över som tur var.
Så vi var bara småsvettiga hela dagen liksom. Och så hade vi en underbar vän i stan som vi skulle luncha med och ahhh..
Det var en ganska hög puls på familjen när vi trillade in på Halloween-firande hos vänner senare på kvällen.
Men sen hade vi alla SÅ KUL.
August Trick Or Treatade som om det inte fanns någon morgondag, Astrid hakade på utan att blinka. Dom ba sprang förbli läskiga skelett och monster, haha.
Vi fick tömma godishinkarna i omgångar och dom däckade på 2 sekunder när vi väl kommit hem.
Sån lyckad kväll <3

Idag ska vi SLAPPA. Inte göra någonting alls. Såååå skööööönt.
Jennybenny Halloween USA

Jennybenny Halloween USA

Jennybenny Halloween USA

Jennybenny Halloween USA

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maddo -nybliven mamma och husägare

    ursch vilken bajstråkig tråd det var att läsa ovan. Ett riktigt nättroll!
    Er pod är FAB och underbar. Jag längtar till måndagar för att få höra det 🙂 Keep up the good work, och strunta i skitnödiga människor som tycker det är fantastiskt kul att irra runt på nätet och provocera folk.

    Det jag skulle kommentera från början:
    Hur SÖT är inte Astrid i sin kostym, jag dog lite här hemma. gulle unge!
    Kramar från en trogen och icke anonym läsare 🙂

    1. jennybenny

      Ja och det är ännu roligare nu när vi vet vem detta lilla troll är 😉 hehe. Puckade människor alltså!

      VISST ÄR HON SÖT!??? Så sur på Loppan som crashade min gulliga halloween-bild-bomb med sitt tråk. Tack tack för att du skrev något gullit <3

  2. Loppan

    Elisabeth, det känns som att du tar ut ett helt liv av frustration i dina svar. Du har ju redan förklarat varför podden är som den är så varför skall jag gå över bron för vatten. Och här slutar dialogen för mig. Så fortsätt du att kasta sten, det har varit smått underhållande.

    1. Elisabeth Lindroth

      Hahaha! Nä du Loppan! Tar inte ut ett liv i frustration på dig men där jag kommer från brukar man svara på frågor efter man gett kritik. Vill verkligen att vår podcast ska kunna bli bättre. Å andra sidan brukar jag inte kommentera anonymt heller! Kramiz!

    2. jennybenny

      Men hörru Loppan. Den enda som kastar sten är DU. Och du gör det fegt och anonymt och vägrar svara på någon fråga. Hejdå på dig du underliga människa.

      1. Loppan

        Bristande impulskontroll, en fin egenskap som är väldigt eftersökt bland arbetsgivare. Speciellt i social media eller yrken med kundkontakt. Fint.

        1. jennybenny

          Alltså. Det är så kul att vi kunnat spåra upp dig och vet vem du är för allt du skriver är liksom skrattretande. Den enda med bristande impulskontroll är ju uppenbarligen du.

  3. Loppan

    Återigen jag gav en personlig vy av det jag upplevde. Och om ni är nöjda med resultatet så grattis! Däremot kan jag säga att ovanstående kommentera och logik är en helt unik upplevelse. Och ja, om jag nu var en arbetsgivare skulle svaren oroa mig mycket.

    1. Elisabeth Lindroth

      Men kan du inte svara på mina frågor, så att vi kanske kan göra det bättre? Och vad menar du med arbetsgivare? Vad har du för företag? Vet inte om jag har bett att få jobba hos dig heller?

  4. Jennybenny

    nä jag har ingen aning om ”vem” jag svarar för du kommenterar under samma fejk-namn pga vågar inte skriva ut ditt riktiga namn och mail. Jag får bemöta icke-konstruktiv kritik exakt som jag vill och jag tycker du skrev tråkigt och elakt. Konstruktiv kritik är välkommet och det lyssnar jag gärna på.

  5. Loppan

    Herre! Ostrukturerad… och flamsig jag trodde att det räckte och var tydligt nog. Och att jag vart överdrivet elak.. ja, det är nog upp till den som läser att avgöra. Intressant feedback jag fick, där fick jag minsann. Tack, verkligen! Ni vet ju inte vem ni skriver till.

    1. Elisabeth Lindroth

      Hahaha! Exakt som Jenny skriver, NEJ, vi vet inte vem vi skriver till eftersom du är ”anonym”. Säg gärna vad du heter så kan vi diskutera öppet om du vill?

      Angående struktur, skicka gärna en mall på hur du brukar strukturera upp poddar, så ska vi kolla om vi kan bättra oss! Tack!

      Angående flamsig, vi är EXAKT som vi är IRL i podden och kan tyvärr inte ändra på våra personligheter, så det är inte konstruktivt. Jag uppfattar oss inte som flamsiga. Är det ämnena som är flamsiga eller våra röster? Hur kan vi bli mindre flamsiga?

  6. Loppan

    Lyssnade på podden! Och jae, vad skall man säga. Den kändes ostrukturerad och ocharmigt flamsig. Sorry! Dividerade om jag ens skulle nämna det, vill liksom inte vara en debbie downer.

    1. Elisabeth Lindroth

      Hej Loppan! Om du dividerade kring att ens nämna det, vad var det som fick dig att till slut göra det? Ville du bara såra oss lite? Det du skriver är ju nämligen ingen konstruktiv kritik, vi kan inte bli andra människor och alltså inte ändra på det du klagar på.

      Är det så att du kanske bara är avundsjuk för att du inte har en egen podcast som många verkar gilla? Starta en egen då! Men försök att undvika att vara elak, det kommer du inte långt på!

      /Ocharmiga Elisabeth

    2. jennybenny

      Jag lyssnar så gärna på konstruktiv kritik, men detta kändes, precis som Elisabeth redan skrivit, bara tråkigt och lite elakt?