Mammaliv i Nashville

Ett öppet brev till alla vuxna

Det är mycket hemskheter som pågår i världen och det går inte att missa.
Varje dag sörjer vi, vi som i mänskligheten, kära som gått bort för tidigt pågrund av någon annans vanvett.

Varför händer det? Varför blir det inte bättre? Vad ska vi göra?
Jag har tyvärr ingen lösning och jag vet inte vad orsaken är heller..

Men vad jag vet är- jag vill säga TACK.

TACK till alla vuxna där ute som kämpar och sliter för att uppfostra världens barn, vår framtid.
Tack till alla er som envist fortsätter jobba aktivt med skolor, som går på klassråd, som sitter i styrelser och som alltid försöker pusha för mindre mobbning, bättre gemenskap och mer sammanhållning.
Tack till er som väljer att berätta för barn om allas lika värde, som utbildar i om hur världen är uppbyggd, hur den fungerar, om vår historia och om hur viktigt det är att ge alla en chans.
Tack till er som öppnar er famn för främmande människor som behöver hjälp, som lär barn givmildhet och att bry sig om varandra.
Tack till er som stöttar de som har det svårt, som visar godhet till de som tvekar och som alltid sträcker ut en osjälvisk hjälpande hand utan att be om något tillbaka.
TACK till er som vägrar ge upp. Som ser det stora hela och inte bara här och nu. Som inser att våra barn en dag ska styra denna jord & för att ni gör allt i er makt för att det ska vara ett starkt jämställt samhälle, där alla tryggt kan vistas utan att vara rädd.
Tack till er som föreläser, som inspirerar, som hjälper, som aldrig slutar kämpa.

Tusen tusen tack till er allihop.
Ni är viktiga.
Ni gör ett fantastiskt jobb & ni blir mest troligt inte såpass uppmärksammade och hyllade som ni bör.

Vänner.
Allt ansvar ligger i våra händer, oss vuxna. Vi får inte ge upp, vi får inte kasta in handduken, vi får inte börja rycka på axlarna och säga att det är hopplöst.
DET ÄR INTE HOPPLÖST.
Vi måste kämpa vidare!

Tack till er som predikar vikten i att kämpa vidare, som pushar andra att fortsätta när det känns tungt, som stöttar varandra i kampen om en ljus framtid full av respekt och minskat våld.

Låt oss sprida detta innerliga TACK inlindat i en stor kram till de som envist tror på mänskligheten, som med stora hjärtan lär ut, som hjälper och som vägrar att ge upp.
Vårt samhälles hjältar!
TACK Bild lånad från Google

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Susanne

    Vilken fin hyllning. Arbetar som lärare och tar åt mig, det är sällan jag hör dessa ord vilket är synd eftersom vi dagligen arbetar med barn och där allas lika värde står i centrum.
    Tack för en mysig blogg!
    Hälsningar Susanne