Mammaliv i Nashville

JAG LEVER!

Alltsåå..
Vart ska jag ens börja?

Äckligaste kvällen någonsin i går.
Först gick vi till vårt mexikanska hak och jag drack 3 margaritas på rekordfart.
Sen åkte vi till Haunted Hell.
Detta är ett stort gammalt övergivet warehouse i ett riktigt dåligt område med skog runtom.
Dom spelade hög heavy metal och det gick runt clowner på styltor. Alltså man blev helt stirrig av musiken och sen kom dom där clownerna och strök sina äckliga händer över en. BRÖÖÖÖL.
Så hemskt.
I mitten av kön kände jag att jag måste kissa innan vi går in, så jag fick springa bort till toaletterna som var sånadär som finns på festivaler typ. Kolsvart där inne och när jag satt mig så tar en clown tag i toaletten och skakar om den så mycket och ja bara skriker rakt ut.
Sedan var ju jag den perfekta pricktavlan som ALLA ville skrämma.
JAG VAR SÅ RÄDD.
Ville bara åka hem, haha.
Efter en stund börjar alla ljus flimra och motorsågsmassakern kommer ut med en motorsåg (DUH! Såklart, haha) & jag gjorde nästan i brallan.

När det väl var vår tur att gå in så fick jag typ panik och greppade Andrews hand och en kompis hand SÅ HÅRT att dom fick ont, hehe.. Oops..

i 45 MINUTER gick vi runt i det där äckliga huset och det var rum med dom där äckliga Lord Of The Rings grejerna som bor under marken som gick runt i ett kolsvart rum, det var ett rum som var The Ring och massa flimriga tv-apparater och man liksom bara väntade på att den där lilla flickan skulle dyka upp från någonstans.
Det var en exorcist som gick sådär äckligt och blodet bara rann.
Folk dök upp överallt och bara skrek rakt i ansiktet på en, dom smällde upp dörrar man inte kunde se, hoppade fram bakom hörn, hängde sig ner i knäveck över oss och exakt ALLA äckliga karaktärer som varit i en skräckfilm, var där inne.

Efter 10 minuter blev jag så ARG för jag var så jävla rädd, att jag började skrika åt alla istället för att bli rädd?
Stirrade rakt ner i golvet och andades ut såååå lååångsamt för att liksom inte stressa hjärtat, haha.

Näe fy fan alltså.
NEVER AGAIN.
Andrew var så jäkla nöjd och typ skuttade fram först av oss alla.

Ahh.. näe.. scarred for life.
jennybenny hanuted hell

jennybenny hanuted hell

jennybenny hanuted hell

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Haha du har all min sympati, jag HADE gjort ner mig i brallan! Tänker på när Ellen DeGeneres skickade sin producent Andy till ett haunted house, SÅ roligt! Och mycket mer bekvämt att titta på hemma i soffan än att faktiskt uppleva det haha. Du kan söka på typ ”Andy haunted house” på youtube så borde det komma upp!

  2. Antonia

    Haha fy fan!!! Stackars dig, jag hade ju dött!!! Hatar sånt där o skräckfilm kan jag knappt se.. Hoppas hjärtat lugnat ner sig lite nu.
    Såg precis på instagram att ni va ute på ärenden, hela fm tydligen?!! Vad gör ni egentligen då?? Tycker ni jämt är ute på ärenden haha 😛 kram!!

  3. K

    Haha, min man hade ÄLSKAT det där. Nästan så vi måste planera in en usa resa i Halloween tider något år. Jag hade reagerat exakt som du. Gick med på att se EN (gammal och halvusel) skräckfilm förra Halloween och hade lika hög puls som vid ett hårt träningspass under större delen av den 🙂