Mammaliv i Nashville

Kvällsjobb

Eftersom Andrew jobbar kväll, så har jag skjutit lite på dagens jobbskörd och bestämde mig för att jobba när barnen lagt sig istället för att springa mellan dator och lek hela eftermiddagen. Så skönt!
Älskar faktiskt att jobba på kvällen när det är tyst i huset. Och på morgonen innan någon annan vaknat. Det är sån ro i kroppen och jag får så mycket gjort!
Nu på eftermiddagen har jag bara hängt med kidsen och det är SÅ SKÖNT.

Vad är era bästa tips, ni som jobbar eller pluggar hemifrån och som samtidigt har barnen hemma?

Att skriva en lista är A och O för mig. Skriver jag en lista får jag saker gjort 2358 gånger snabbare.

jennybenny

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Aida

    Nu har jag ju inga barn men jag brukar med skriva listor varje dag (är helt galen i listor) och sedan precis som dig så passar jag på när sambon sover på morgonen eller om han är iväg.

  2. Annica

    Pluggar med två barn hemma och listor gör mig på roligt lycklig haha.. Listor med tidslag är det som fungerar allra bäst för mig. Jag estimerar hur länge det kommer ta att göra olika saker och sen blir det lite av en tävling med mig själv att jag får alla grejer gjorda inom de utsatta tiderna.. Lite knäpp är jag eventuellt 😉
    Sedan börjar jag gärna med en snabb, lätt uppgift. Det får mig att komma igång. Aldrig bra för mig att börja med något tungt och svårt för då fastnar jag ofta. Det får komma som nummer två på listan av saker att göra 🙂

  3. Malin L

    Jag pluggar och är fokuserad när sonen väl somnat. Att ta det på kvällen gillar jag också, risken att han då ska vakna är ju minimal om man jämför med på-dagen-sovningen, den kan ju avbrytas när som. Och listor, samma här. Då kan man stryka eftersom och man känner sig effektiv.