Mammaliv i Nashville

Torsdagstankar angående bloggen

Godmorgon!

Jag är lite fundersam över bloggen just nu.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om och hur.
August vill inte vara med på bild så ofta och jag vill inte lämna ute hans personlighet för mycket.
Jag har inte tid att pyssla och fixa så mycket som jag gjorde förut.
Jag har inte tid att släpa runt en stor kamera och ta massa bilder.
Faktum är att jag inte är ute och flänger lika mycket längre för jag jobbar väldigt mycket.
Det är lite jobbigt i hjärnan just nu för jag vet helt enkelt inte vilken väg som är rätt för mig att gå.
Denna veckan har jag inte haft tid att svara på kommentarer överhuvudtaget och det är jättetrist, men det går inte.
Vill inte att ni tror jag struntar i er, men tiden finns inte.
Jag har lagt ut många sponsrade inlägg på sistone och det kommer lugna sig nu. Det blev tårta på tårta med deadlines runt varandra, men nu lovar jag att det lugnar sig.
Ni måste förstå att jag ägnar MÅNGA timmar åt denna bloggen och efter att knappt ha gjort något sponsrat alls (vilket betyder NOLL kronor in) fick jag nog och kände att jag kan tjäna massor med pengar på detta och då ska jag fan göra det också.
Exakt så kände jag.
Sen blev det för mycket på en gång och det är ju trist för er, men som sagt så lugnar det sig nu.
Det är sååååå tråkigt att vara svensk bloggare här i USA för jag får inte ta del av ett endaste dugg som alla bloggare i min size får, som bor i Sverige.
Har länge känt mig ganska ”utanför” och att jag liksom nöter på VARJE DAG, år ut och år in, för.. nästan noll och ingenting.

Jag vet inte riktigt vad jag vill ha sagt med detta, men jag vill att ni ska veta att jag är lite kluven.
Därav kanske lite röriga inlägg, lite längre mellanrum mellan inläggen, uteblivande svar på kommentarer etc.

Hänger ni med mig ändå? Även om jag har en bloggkris?
jennybenny lila hår
Ska färga mitt hår lila idag igen <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Erika P- 2 busungar i hemmet

    Mobil bilder funkar toppen 🙂 äh skriv bara , tankar känslor mm , som en dagbok ,kul att ha kvar för barnen sen , vad de sa och gjorde ,de behöver ju inte va med aktivt 🙂

  2. Sara - finaprickar

    Jag skulle tycka att det var kul om du la upp lite kul inlägg med kläder, accessoarer osv som du gillar. Du verkar ha sån härlig stil ☺️

  3. lin

    Är inne på din blogg varje dag. Tycker att den är urhärlig! Och klart du ska casha in! Ärligt talat, vem hade sagt nej till pengar?

  4. Johanna

    Vet du, av alla bloggare jag läser så känns det som om du lägger ner mest möda på de sponsrade inläggen. Det är klart att det är tydligt att det är sponsrat (och ska naturligtvis vara det också), men tror inte att nån annan brukar bemöda sig med att jobba ihop en personlig koppling till vartenda en av de sponsrade texterna. Tycker det är fint ändå att du lägger ner värme i nåt som skulle kunna vara bara ”här kommer ett samarbete med x – vinn vin/schampo/stallplats etc.”

  5. Helena

    Jag gillar din blogg jättemycket och du verkar vara en underbar person. Dock tycker jag att inläggen nästan känns framtvingade på något sätt. När jag började läsa din blogg kändes den mer spontan. Jag tror man vinner mest genom att bara skriva… om vad som helst. Det behöver inte vara några planerade inlägg där varje ord vägs hit och dit.

  6. Michaela

    Du gör ett jättebra jobb vännen! Låt det komma som det kommer, känn ingen press! Och ha inte dåligt samvete för de sponsrade inläggen..jag personligen läser dem inte, det är ju hur lätt som helst att bara hoppa just dem! Gör så som D U känner! Det är ju liksom din blogg 🙂

    Kramar <3

  7. Sara

    Alltid! Kämpa på. Klart som fan att du ska ha betalt!
    Mig stör inte reklam eller sponsrade inlägg, jag scrollar bara förbi.
    Och du, känn ingen press över vad du ska behöva leverera.
    Jag bryr mig iaf inte om systemkamerabilder. Och vill inte A vara med så kör på det! Du är nog intressant i dig själv. Andas och ta det piano.
    Kram

    1. Ina

      Hej här sitter jag och är egentligen alldeles för trött för att kommentera så jag håller bara med den här, precis så. Kram!

  8. Charlotte - Studiepeppen

    Blogga för din egen skull, tänker som Hanna- kanske behöver inte bloggen vara ngn inkomstkälla nu när du jobbar? Om du känner att det är jobbigt med bloggen så kanske blogga mindre? Jag tror det lyser igenom när man inte tycker det är roligt utan bloggar för att man känner pressen att göra det! Du kommer känna vad som är rätt! Kram!

  9. Hanna

    Strunta i att blogga för andra eller för att få bloggen att växa, skriv istället bara sånt du känner för? Nu när du har jobb kanske du inte ens behöver tjäna pengar på bloggen utan bara kan skriva för att det är härligt… Äsch, du kommer nog på något. Vi är ju många som tycker jättemycket om din blogg. Kram!

    1. jennybenny

      Ja jag funderar verkligen i dom banorna. Så svårt! Att ligga på en portal är ju också en del i det hela såklart. Ah vi får se! TACK för pepp! KRAM

  10. Akka-mamma till Gustav

    Gå på magkänslan och gör vad som känns rätt. Vill du vara stor, större eller störst. Eller bara vara och skriva för din trogna skara? Klart du ska tjäna pengar men är det framförallt bloggen du vill tjäna på eller ska den vara en öppen dagbok som inte ställer krav? Du kommer hitta rätt!

  11. Saga

    Sponsrade inlägg gör inte en blogg sämre! Du kan ju fundera och sedan bestämma dig för att ha som mål att skriva… en gång per dag? ett inlägg/två dagar? 4 inlägg/vecka? nej men så att du själv känner att nu drar jag ner så att jag hinner tänka efter och känna runt, men ändå så att jag inte lägger ner alltihop. Sen informerar du bara oss läsare så att vi vet vad man kan förvänta sig eller hur ofta man kan kolla in här utan att bli besviken för att det inte sen heller finns nåt inlägg. Du har ju podden, jobbet, barnen, resor… Jamen. Du har så det räcker i varje fall 😀 Spiderchick har ju pratat om hur mycket lättare det kändes att blogga sen när hon bestämde sig för att göra det mer sällan! Inte skadar det ju oss läsare – blir antagligen bara mer intressant att kolla in här och märka att ett nytt inlägg publicerats. 🙂

  12. Annica

    Såhär känner jag spontant när jag läser ditt inlägg: känn inte press över de där grejerna. Press kan led till kreavitet men det låter inte riktigt som att det är den typen av press du känner!

    Jag har inte kommenterat över reklam inläggen och skulle heller inte göra det eftersom det är lätt att skrolla förbi om man vill. Jag blev lite förvånad över mängden men tänkte att vadfaan det är ju sånt du tjänar pengar på folk som inte förstår det bör nog tänka en vända till, så jag tycker inte att du ska behöva känna att det är ett problem.

    I övrigt tycker jag att din blogg ändå rullar på hyfsat som vanligt. Alla bloggare hamnar ju i det här då och då. Lät det ha sitt förlopp så löser det sig säkert sedan 🙂

    1. jennybenny

      TACK för din fina kommentar och pepp <3

      Alltså det blev FÖR MYCKET! Det håller jag själv med om. Alla deadlines kom på samma gång och det blev pannkaka. Men nu är det "över" och jag ska tuffa på i någon "ny" riktning eller som vanligt när jag känt efter vad som känns bäst!