Mammaliv i Nashville

Avsnitt 4 – Här Kommer Alla Känslorna

Nu ligger avsnitt 4 ute i bloggdjungeln och vi avverkar ämnet känslor.
Vi pratar om hur vi bråkar, hur vi är som mammor och massa annat.

Om ni har problem med att lyssna och hitta oss så har Leif gjort en tutorial HÄR.
Ni lyssnar från datorn HÄR.

Ni får gärna gilla vår Facebook sida och glöm inte att hashtagga #bennyochbetty på instagram när ni lyssnar <3
(OBS! Om ni har låst konto så kan vi inte se er bild och kommentera, men älskar er massor ändå!!)

Stor tack till Little Eco även denna veckan som hänger med och sponsrar.
Om ni vill shoppa loss bland deras fantastiska Eko och giftfria prylar – ange koden Benny&Betty20, så får ni 20% av HELA KÖPET. Whoop!

Glöm som vanligt inte att klicka på hjärtat här nere så vi vet att ni lyssnat och släng väldigt gärna iväg en kommentar om ni har någon minut över.
PUSS vänner!
Benny och betty podcast avsnitt 4 Jennybenny LOPPI

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lucille

    Intressant ämne ni tog upp!
    Jag fick inte visa känslor (som ilska och sorg) när jag växte upp. Så fort jag kände någon av dessa fick jag gå till mitt rum och trösta mig själv. Min mamma tyckte att bråk var negativt och sade alltid ”jag skulle aldrig bråka!”. Vi bråkade jätteofta, men hon sade alltid ”du bråkade” och inte ”vi bråkade”. Så hon tyckte att alla bråk var mitt fel.

    Snacka om att jag har fått men av det här. Det har tagit jättelång tid innan jag har kunnat prata om känslor med andra, och jag känner ofta att jag är till besvär om jag delar med mig av mina känslor. Om jag skall ringa till en kompis och jag är ledsen så händer det ofta att jag inte ringer henne för att jag inte vill besvära henne… Men jag jobbar på det stenhårt. Jag har också fått andra men från uppväxten som jag jobbar på.

    Tack för en bra podd!

  2. Stina

    Haha, så kul att höra om olika ”bråkstilar” 😀 Och resonemang om hur man gör inför barnen. Ni är så kloka och bra och roliga, keep up the good work! Er podd är numer den FÖRSTA jag väljer att lyssna på av alla poddar jag konsumerar per vecka (inte bara för den kommer på måndagar, ligger normalt sett en vecka efter). Ni går alltså före pappapodd, fredagspodd och alla de andra 🙂 Det känns så personligt att lyssna på er på nåt sätt? Inte så mycket ”kändispodd” utan mer ”kompispodd” typ

  3. Linda

    Men jag tycker så himla mycket om er podd. Och er!
    Älskar att jag sett till att ha barnfri timme den här måndagen och förra så jag kan pyssla, lyssna på er och dricka kaffe. Gött!
    Älskar också att jag är en kombination av er gällande känslor och dammsugarsituationen; kastar den åt sidan, skriker, svär för att sedan övergå till hopplöst gråt. Hehe. Kör på er devis; inte lätt att leva med men aldrig en tråkig stund bra blandning på ämnen, skrattade igenkännande!