Mammaliv i Nashville

6 EKO-produkter från Yves Rocher

Jag har sett mycket av Yves Rocher på sistone i bloggvärlden och det är lite nostalgiskt då jag minns märket från min barndom och att mamma hade någon hudkräm därifrån. Nu har många skrivit om deras EKO-sortiment och verkar väldigt nöjda med produkterna, så jag blev himla glad när jag fick förfrågan att peka ut de produkter jag själv skulle vilja testa.

Här kommer de 6 produkter jag ser extra mycket fram emot att få hem i brevlådan –

1. Nattkrämen med Anti Aging. Nu är ju jag inte lastgammal, men tänker att det skadar inte att förebygga och att ge huden det den behöver för att behålla sin spänst? Har inte planerat att botoxa och hålla på, så får väl försöka smörja med något bra?

2. Hudkrämen med vaniljdoft. Jag älskar att testa nya hudkrämer! Älskar även förpackningen som är miljövänlig! Hurra för det!

3. Läpptift. Jag har börjat älska att ha läppstift och är väldigt sugen på ett lila. Har hört väldigt fina saker om just dessa, så funderar även på ett i korall?

4. Ansiktsrengöring. Nu har jag letat länge länge efter en ny BRA ansiktsrengöring och hoppas på tur med denna. Och PRISET!? Maj gadd. För bra för att vara sant?

5. Ögonmakeup-rengöring för vattenfasta produkter. Detta har jag ALDRIG hittat något som verkligen funkar? (som är EKO!) så jag är väldigt pepp på detta. Återigen – PRISET!?

6. Och definitivt denna omtalade, mest beställda dagcremen som har ett PANGPRIS just nu. Aldrig stött på en hudkräm som är EKO till det priset?!

YVES ROCHER jennybenny

Om ni är sugna på att testa något av det jag nyss listade (eller något annat för den delen!) så får ni under hela Oktober och November (!!) 20% av hela köpet! Ange bara koden JENNYBENNY20 när ni checkar ut. Och tips tips tips är att shoppa via LOPPIshopping. Då får du cash tillbaka på köpet. Sånt gillar vi!

Jennybenny Yves Rocher EKO

Nu väntar jag spänt på alla produkter och utlovad definitivt en ÄRLIG recension av allt.
Har ni beställt från Yves Rocher? Vad tycker ni?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline

    Deras Youthful Glow Foundation (den med guldfargad kork – som andra har jag inte provat) ar super bra:
    bra nyanser for bleka skandinaver
    en formula som inte ar for tung (fraknar syns, fastan den tacker det man vill tacka samtidigt) men latt kan byggas upp till en hogre tackningsgrad nar man kanner for det
    dryg som tusan
    sitter aven om man svettas lite
    funkar aven om man ar lite fnasig och vintertorr

    Och pa det ar priset super bra. Som en dryg budget version av Future Skin Foundation fran dyra Chantecaille.

  2. Alexandra

    Varför har de ingen innehållsförteckning på produkterna på hemsidan? Skulle ju gärna vilja veta vad de e jag beställer. 😉

  3. Susanna

    Tack för rabatten! Gjorde en beställning precis på några av de ekoprodukterna du visade. Hoppas de är bra. Priset var himla fint iaf, haha!