Mammaliv i Nashville

Videoblogg – Babbel om allt o inget

Här kommer en videoblogg i brist på hjärnkapacitet nog att skriva något vettigt.
Well.. videon var inte vettig den heller, men åtminstone får ni höra både mig & August sjunga.
Återkommer i morgon med nya krafter!

PUSS ♡
https://youtu.be/_uFmmpWLV0Q
OBS! Klockan är 6 och båda barnen sover. WHOOP!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Love u video! Så riktiga livet med barn är! Brukar August skrika sådär högt eller var det bara för han ville ha uppmärksamhet när du gjorde videon? Min äldsta är 3 år o jag får typ panik när han skriker sådär högt att grannarna ska ringa o klaga på oss
    Konstig fråga kanske men satt o tänkte på det under filmen, vad är det som är på vägen bakom ditt huvud? Nåt vitt med som en svart ratt på? Stark du är som orkar jobba så mkt o ha Astrid hemma!

    1. jennybenny

      Han skrek bara för att jag filmade och för att han ville ha min uppmärksamhet 😉 Ibland skriker dom dock ”bara för att”?? haha.

      Har verkligen ingen aning om vad det är du ser?? haha. Måste försöka kolla efter det. På väggen??
      Tack för pepp <3

      1. Elin

        Haha älska barn! ”Varför skriker du? FÖR ATT JAG VILL” haha
        Dörröppningen bakom dig. På ena sidan står en pelare med en vas på men på andra sidan liksom haha synd att man inte kan lägga upp bild här annars hade jag kunnat print screenat. Inte för att det är så viktigt o veta känner jag nu såhär efteråt

  2. Sara

    Skulle gärna vilja att du skrev om hur Polarns kläder funkar i USA? Skillnad på barnkläder här och där? Kvalitet? Priser? Mode?
    Roligt inlägg förresten 🙂 fattar inte hur du kan jobba med en ettåring och en treåring… Tummen upp till dig!!

    1. jennybenny

      Exakt på pricken samma 😀 Alltihop! Samma kläder, samma pris (kan skilja lite såklart beroende på dollarn) och samma kvalitet 😀 TACK för pepp!

  3. Elina

    Åh det är så härligt när du lägger upp videobloggar!! Tycker dina ”svammel” videos är ganska underbara haha 😀 Ibland behöver man bara svamla lite för att få annat att make sense. Hade i veckan lite hemlängtan till min kära familj hemma i Sverige men nu är det bättre igen! Äntligen fredag i alla fall, har en stor hög med plugg att ta hand om men först blir det live musik nere vid rivern och imorrn är det football game!

  4. Ina

    Yes där satt den. Att vara tvåbarns- och småbarnsmamma. Jobb, trötthet, svammel, älskade gullungar, vardagen och livet. I det där klippet fick du med en bra sammanfattad bit av det hela. Och ja, kul med lite annorlunda, och kul att få se er i rörelse och inte bara på bilder, ger en härlig bredare och verkligare bild av att ni finns där och är på riktigt i allt liksom.

    Jag är själv aptrött just nu, orkar bara inte resa mig för att tvätta bort sminket
    sminket. Men it’s time haha. Så fort jag kommenterat klart :p Ha en bra dag!

  5. Sara

    Ooooch, det är jag som är -Huvaliigen på IG☺️ Dock är den privat. Men så du vet om jag skriver hos dig ibland. Kram!

  6. Sara

    ÅÅÅåÅåååååH men er familj!!!!! ÄLSKAR att ni är de ni är.
    Så jävla härligt uppfriskande.
    Ville bara krypa ihop virtuellt genom mobilen till Nashville och ge dig en gungande kram och säga att du är awesome. Sluta aldrig vara som du är. Önskar att det gick att lätta din arbetsbörda❤️
    Har följt dig sen August var alldeles ny liten korv. Och att se honom räkna på svenska fick mina gravidhormoner att go overload.
    Heja dig Jenny, du gör det så JÄVLA bra. Kämpa på, ta hjälp där det finns, tanka energi.
    Dela med dig mer om det känns tungt och piss så får vi se om vi kan hjälpa dig. Alla dina inlägg ÄR bra. Om det så bara är vad ni ska göra på dagen, har sagt det förut också men dina åsikts-inlägg är något som jag älskar. Men förstår att det tar tid att skriva, och backa upp när det finns de som inte håller med.
    Svaaaammmel.
    Sitter iaf och ska snart lyssna på podden. Har lite värkar som kommer och går, så att bara lyssna ger mig lugn! Två dagar till BF, woop woop!

    1. jennybenny

      ÅHHH <3 Är så känsligt just nu (ägglossning??) att jag började gråta. Så fint du skriver!! Och så SPÄNNANDE att det snart är dags att träffa lilla :,) Gud vad vackert. Snälla lova att berätta hur det går? PEPP PEPP och all styrka i världen till dig när det är dags! <3

  7. Sandra

    Härligt äkta liv! Sådär är det ju, hela tiden något som händer och inte en sekunds tystnad. Men lyckos dej om barnen somnar klockan 6 på kvällen! Två tankar, håret för det första. Du har naturlockigt men lockar du det själv för att få mera ordning på lockarna, eller kör du natural krull? Och det andra Yogan! Hinner du alls yoga? Jag har egentligen nu först när yngsta fyller 3 kunnat (med mutande) köra hemmayoga med vakna barn. Tyckte det var så synd när yoga lusten föll på men man inte fick i lugn och ro köra. Fredagssvammel….

    1. jennybenny

      HEJ fina! 🙂 Tack för fina ord <3

      Jag har naturligt lockigt hår men dessa lockarna är locktångslockar. Svettiga sådana, hahah.
      Och yoga! Just nu – INGET. haha. Alltså.. jag har knappt tid att bajsa. Helt sjukt vad dagarna går i 140. Brukar få till 10/15 minuter efter Astrid somnat då jag går promenad om morgnarna. Men det är mer meditativt och stretch. Orkar inte pressa på och stressa om det just nu. Det funkar helt enkelt inte och då får det vara. Längtar givetvis till den dagen det kommer finnas en timme ett par dagar i veckan. Kroppen skulle nog tacka mig 😉 Såååå tyvärr har jag inget bra eller kul svar till tid. Obs dock! Jag brukar köra någon slags väääldugt slow mild flow på kvällarna ibland när båda barnen somnat. Tänder ett ljus och "flowar" lite i sovrummet och blir så avslappnad av att dom sover precis där intill. Och är så tacksam att jag ger mig dom minutrarna och inte stressar ut till tv eller dator. Oj.. nu fick du lite lördagssvammel tillbaka. KRAM fina! heja heja kämpa på!

  8. Annika

    Vilket härligt inlägg, jag reagerade exakt som dig när August sa p-ordet och jag fick en extra boost så nu ska jag fredagsfixa så jag kan njuta ännu mer. Hoppas ni får en trevlig helg!

    1. jennybenny

      hahhaha han är så himla rolig. Han sa dock något mycket värre som jag är glad att ni kanske inte hörde 😉 Hoppas du har en toppenhelg! <3

  9. Emma - mamma till tre

    Men TACK Jenny! Du gjorde precis min förmiddag här med din otroliga utstrålning! Jag blir så glad av dina videoinlägg, trots att du bara ”svamlar”. Jag skrattade högt när August började vråla där i bakgrunden – hög igenkänningsfaktor där, haha.

    Nu ska jag ta tag i min dag, hämta mellanbarnet på förskolan och sen försöka göra lite fredagsfint här hemma. Tack igen för att du fick upp mitt humör här i septemberrusket!

  10. Emma Sofie

    Jag håller med ovanstående. Härligt inlägg! Själv ligger jag i sängen och är så sjukt trött. Jag borde gå upp och ladda för fredagsmys men jag är helt död efter veckans jobb/plugg. Jag njuter en stund till innan lilltösen vaknar…