Mammaliv i Nashville

Vi behöver era tips & råd!

TACK för all kärlek ang. PODD.
Så KUL ska det bli!
Här hittar ni Elisabeths blogg föresten.
Detta kommer bli så bra hörrni! Och vi kommer köra igång snart snart snart.
Kom gärna med ALLA tips ni kan tänka er.
Ämnen? Längd på avsnitt? ALLT.

Jag blir supersupersuperglad om ni kommenterar och berättar och hejar på oss <3

Nu ska jag återgå till JOBB JOBB JOBB.
Maj gadd. Är helt grötig i hjärnan med nya projektet.
Det är superkul, men innan man fått kläm på något nytt är det alltid så snurrigt.

Hörs i morgon vänner!
jennybenny
Bör snart döpa om denna bloggen till Photo-Booth-bloggen.com. SORRYYYYYY. har icke tid för den där stora bumlingen. Älska mig ändå, ok?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Erika P- 2 busungar i hemmet

    Heja med podden !!! Ser fram emot första avsnitt!!!! Äh du behöver inte skriva om politik, räcker med att all media svämmar över…. I bland behövs en paus från allt och skönt att bara läsa om vardag och barn 🙂 kram

    1. Jennyjahej

      Ursäkta men är du dum eller!? Ja nu är jag inte vidare pedagogisk eller retoriskt korrekt men detta är en piss i havet jmf med det jag raderade innan jag tryckade på send. Jag hoppas aldrig du och dina barn behöver uppleva en miljondels av vad de som lever på flykt behöver. Se du på disney kanalen, läs hän i veckan och fortsätt att sticka huvudet i sanden. Fy fan för dig säger jag bara.

      1. jennybenny

        Men jag tror inte hon menade så att vi skulle sticka huvudet i sanden.. Jag tror mer att det var snällt sätt att säga att det är okej att vara glad för ett stort projekt man vill presentera, samtidigt som man kan bry sig om allt hemskt som pågår. Vill inte ha hemska ord mot varandra här.

  2. Jennyjahej

    Hej! Jag undrar lite hur samtalen kring middagsborden är i USA när vi står inför den fruktansvärda katastrof i Syrien och den stora flyktingström som nu förtvivlad försöker kommani säkerhet med resultatet flera hundra döda i havet och instängda i lastbilar? Vi är i chock. I Europa. Hörde på nyheterna i går att usa säger nej tillk fler än typ ett hundratal flyktingar då de ses som potentiella terrorister!? Jag hoppas även amerikaner sätter press på sina ledare!
    Jenny

    1. jennybenny

      Väldigt svårt ämne. Jag har börjat skriva inlägg och suddat bort, skrivit, ändrat, raderat, skrivit.. Har svårt att skriva om det tydligen.. :/