Mammaliv i Nashville

Fullmåne?

HJÄLP vilket humör barnen varit på hela dagen?
Det har växlat mellan glädje, gullighet och liksom rena rama terrorister.
Antar att det bara är ”one of those days”.
Spelade ingen roll hur mycket jag försökte pussla med August medan Astrid lekte med nya leksaksdammsugaren, för dom var liksom TVUNGNA att förstöra för varandra efter 1 minut. Det GICK INTE att separera.
Helt galet.
Är så trött i hjärnan efter att försöka kämpa och hålla barnen någorlunda nöjda.

Kan det vara fullmånen tro? Vi har ju följt ett mönster där Astrid verkligen reagerar på ”new moon”, men inte lika ofta fullmåne.

Sover era barn sämre/beter sig underligt vid olika månar? (säger man så? Månar?)

Nä nu ska jag ta en paus, kika lite bloggar, lite youtube och sånt som jag tycker är så härligt. Har inte kunnat sitta ner och verkligen fokusera på text under hela helgen, så nu vill jag läsa ikapp lite.

Snart drar jag vinnaren i tävlingen från Mamma Louise & ska ikväll knåpa ihop utkast för ett par nya tävlingar ni kommer go bananas över, WOHOO!

KRAM! I morgon kommer fler svar från frågestunden.
Jennybenny iPad Mini
Astrid fick sin egna iPad Mini med ett iGuy case. SÅ NÖJD är hon. Hon använder den inte, utan går mest runt med den. Vi tänkte det skulle vara smart att ha nu inför långa bilresan till Florida.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Ja! Visst finns det en anledning till att benämningen ”mångalen” existerar. Har hört någon ggn att vätskebalansen i kroppen genomgår cykliska förändringar på samma sätt som tidvattnet i havet (vilket ju står i relation till månfaserna). Vet inte sanningshalten bakom det påståendet dock. Inom vården ser vi ett bekräftat bevis på att fullmåne påverkar människor. Det är som mest akuta sjukdomsfall just då.

  2. Matilda

    mina rara barn var med helt psykotiska igår. På varandra och bråkade HELA tiden. Jätte. Kul. Speciellt eftersom vi hade kalas och en massa folk här. Men båda har sovit rätt ok nu under fullmånen, men annars brukar jag märka av den både själv och på barnen faktiskt. Mest på orolig sömn. Lite sjukt det där hur deg kan påverka!