Mammaliv i Nashville

Intervju med MammaLouise

Här kommer en intervju med Mamma Louise som bor här i USA och som syr underbara barnkläder. Glöm inte att TÄVLA om valfritt plagg från henne!

Hur startade MammaLouise Syr?
När min äldsta son Walfrid precis skulle fylla ett år köpte jag en overlockmaskin eftersom jag fått för mig att kläder är lätt att sy. Jag började med mössor, byxor och dregglisar och sedan spårade det ur.

Du har egna barn, är dem din inspiration?
Jag gillar färgglada, bekväma och lekvänliga kläder och jag testar alla plaggen på mina barn. Tygerna väljs efter vad jag ser att barnen gillar och självklart jobbar jag för det mesta enbart med ekologiska tyger.

Var köper du dina tyger?
På sista tiden har kunder designat tyger åt mig, i utbyte mot kläder i det egendesignade tyget (om jag väljer att trycka det). Jag trycker tygerna i Sverige och dem är helt ekologiska.
Annars köper jag mest europeiska tyger då jag gillar deras kvalité bättre.

Hur gör man om man vill beställa kläder från dig?
Man skickar meddelande till mig via min facebooksida www.facebook.com/mammalouisesyrinusa om du bor i USA och www.facebook.com/mammalouisesyr om du bor i Sverige. Har man inte Facebook kan man skicka mail till [email protected] och jag finns även på instagram under namnet mammalouisesyr
Man väljer typ av plagg, vilket tyg, färg på kantband och armar om man vill ha annat tyg där och sedan syr jag upp det och försöker att posta inom en vecka. Kunden är med från början till slut och varje plagg blir unikt.

Vad tycker du är roligast att sy?
Eftersom jag är en pojkmamma så är det extra roligt att sy något riktigt flickigt plagg. Jag älskar utmaningar och nya idéer som kunder hittar på mellan varven.
jennybenny MammaLouise SYR USA

jennybenny MammaLouise SYR USA

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.