Mammaliv i Nashville

Svar På Frågestund Del.1

Här kommer några svar på alla de frågor ni frågade i frågestunden.
Det kommer bli 3 eller 4 inlägg så det inte blir för att ni ska orka ta er igenom all text.

LETS GO!

Om det fanns möjlighet att sätta August och Astrid i en svensk skola i Nashville tror du att ni skulle gjort detta?
Svår fråga! om det fanns så många svenska barn, så kanske. Hmm.. vill dock inte att dom bara ska träffa svenska vänner i USA.. Hade gärna mixat båda? Får man göra så? 😉

Har ni tankar på att flytta till sverige i framtiden?
Nope!

Hur ser du på samsovning och ett fungerande sexliv?
Somliga saker nämner jag aldrig på bloggen och vårt sexliv är ett av dom, men jag kan säga att det inte är något hinder. Man får vara kreativ!

Har du någon bild på Mally när han är liten?
JAAA 😀 HÄR –
jennybenny mini golden retriever

jennybenny mini golden retriever
Gull gull gull <3

Vart tror du att du och din familj är inom 5 år?
Jag tror att vi bor någon annanstans, att jag har kommit en bit på vägen på blogg och jobbfronten och att jag kanske har ett eget företag? Som jag drömt om det där egna företaget.. Jag tror vi reser en hel del och njuter av livet.

Varför flyttade ni till Nashville?
Pga NYC var snordyrt som det var, utan barn, haha. Och vi kände att vi ville att våra barn skulle växa upp i lugnt villaområde, kunna cykla på gatan, lära sig simma etc, precis som det var för oss. Just Nashville blev det för Andrews jobb har kontor även här.

Vilken stad kommer Andrew ifrån?
Han är född i LA och uppväxt utanför Chicago 🙂

Hur orkar du blogga dag ut och dag in ? Var hittar du inspirationen ifrån ?
JAG VET INTE!? haha. Det är så sjukt när jag tänker på det. Men det är som en vana. Min hjärna tänker automatiskt på blogg hela dagarna. Kanske låter helt galet och ledsamt, men jag tänker inte så mycket på det. (EH?? vad konstigt det lät? haha) Well.. det djupa och svåra tänker jag ju på. Och jag lägger mycket tid på bloggen. Men det är så värt det! Jag ÄLSKAR er som läser och att liksom spara en del av mitt liv här.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Moa

    Hej!! Läser din blogg varje dag men kommenterar aldrig, men kom på en liten fråga!
    Vet inte om du har sett TLC’s 90 day fiance, men jag har precis sett klart andra säsongen. Det handlar ju om olika par som har 90 dagar på sig att gifta sig, för att deras partner ska få uppehållstillstånd i USA. I den serien, är vissa familjemedlemmar helt galna, och anklagar tjejerna som kommit till USA för att gifta sig för att vara ”gold diggers”, eller endast vara ute efter Green Card.
    Har du någonsin varit med om såna fördomar eller elaka kommentarer? (hoppas inte), Älskar din blogg och du har en sån fin familj <3 kram

    1. jennybenny

      Denna frågan kan jag nog skriva 67 sidor till svar på 😉 Men kort och gott – JA! Jag har fått väldigt mycket tveksamma frågor, gliringar och sura blickar.. OFTA OFTA OFTA i början. Väldigt ledsamt. Det gjorde extremt ont att höra det jag fick höra. Det VI fick höra.