Mammaliv i Nashville

Tatuering och konsert

Vilken BRA dag! Vi är helt slut, haha. På ett bra sätt såklart.
Först tatuering för MOI. Iiiihhh. Can’t wait to show you! (dock inget megastort, så förvänta er inte en helarmstatuering)
Sedan restaurangbesök på 90 minuter då det spöregnade ute (som ett spinningpass!! Pjuh!) & sist meet n greet med Cheap Trick och konsert.
Barnen har haft superkul och vi med, men nu är alla TRÖTTA. Jag var dum nog att ha booties på mig med strumpor under, så det är skavsår och blåsor över hela fötterna eftersom luftfuktigheten gick upp till 180% efter regnskuren. AJ AJ AJ! haha.
Meeeen! Som sagt så har vi haft det toppen och jag är inte vidare brydd av skoskav. Ett fint minne för familjen är denna dagen <3
Så glad att vi kommer ut mer nu när kidsen är lite större. Älskar det!

Nä nu ska jag & August äta lite flingor med mjölk (cashew-mjölk is THE BOMB!), sen borstar vi tänderna och hoppar i säng.
PUSS på er!

Jennybenny Cheap Trick

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Skogsmulle

    Här kommer kanske en lite tokig fråga, jag tycker det är jättemysigt att nu under sommar/höst att gå ut i skogen och plocka blåbär/lingon/svamp.
    Vad har ni over there att plocka i skogarna? Gör folk det? Eller är det bara en sån där grej vi gör här i sverige..?

    1. jennybenny

      Åh BRA fråga!! Här har vi inte allemansrätten utan allt är privatägt, så man får inte plocka någonting och man får inte vandra ut i skogen ”bara sådär”. Det ses som inkräkta på någons land och man kan få stora böter.

  2. Annso

    Fina familjen. ♡
    Har också massa skavsår men det är det värt med efter en hel dag med dans och konserter. 🙂