Mammaliv i Nashville

Födelsedagsmorgonen ♡

Klockan 6 i morse stod jag & knåpade ihop en minipannkakstårta, tände ljus & sedan sjöng vi får lillkakan som satt i sängen & väntade.
Hon var överlycklig över ljus, sång & presenter.
Mest glad för pannkakorna dock, haha.

Nu sover hon redan sin andra vila för dagen! Lillskruttan är helt slut!
Massor med kul presenter har hon fått & hennes farmor är här & leker massor.
Härligt!
En riktigt fin start på hennes första födelsedag ♡
Jennybenny Astrid 1 årJennybenny Astrid 1 årJennybenny Astrid 1 årJennybenny Astrid 1 år

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Akka-mamma till Gustav

    grattis till finaste lilla Astrid! Ett år, galet! Måste få fatt i ett exemplar av fjärrkontrollen i filmen ”Click” så jag kan pausa och spela tiden långsammare!

  2. Frida

    Vad fint ni verkar ha det idag! Jag är bara väldigt nyfiken, jag är medveten om att det är enorma sträckor som gäller i usa, men hur kommer det sig att ni inte besöker Andrews familj? 🙂

    1. jennybenny

      Det har vi alltid gjort minst en gång om året, oftast 2! Och dom är här kanske 5 gånger om året. Men det har ju mycket att göra med Andrews jobb & att han inte kan ta semester. Och när jag blev gravid med Astrid så fick jag inte flyga. Och efter hon föddes ville vi inte resa med två barn, haha.

      1. Frida

        Haha men, vilken dålig koll jag har. Klart det är jobbigt när Andrew jobbar, jobbar, jobbar – ni bör ju ändå ha honom med er när ni hälsar på hans föräldrar 😛 Tack för svar på frågan, jag var så himla nyfiken!

  3. aida

    Åh! Sitter här å vill nästan fälla en tår. Hur fort gick tiden?! Vad stor hon har blivit! Känner mig sjukt löjlig nu, har ju bara följt dig via bloggen men det känns ju som att man känner dig och dina små skruttar, haha. När jag började följa dig var ju August så pytteliten! Och när du råkade tappa August tårta, tänker på det varje gång jag bär en tårta nu haha. Hoppas ni får en fin fortsatt födelsedag. Berätta gärna hur det gick sen men August, ifall det blev jobbigt när bara lillsyster fick paket. Puss och kram och grattis till Astrid! 😀

    1. jennybenny

      DU ÄR SÅ GULLIG!!! <3 Och jag hade helt glömt August tårta! hahah.

      Tack för superfin kommentar & för att du hänger i här, underbara människa!
      KRAM <3